Comunicat de la Comunitat Salesiana d’Algeciras

26 enero 2023

Salesians Comunicació

l

Sobre l'estat de salut del salesià Antonio Rodríguez Lucena, que ahir a la tarda va ser atacat a l'església de San Isidro d'Algeciras.

Sobre l’estat de salut del salesià Antonio Rodríguez Lucena, que ahir a la tarda va ser atacat a l’església de San Isidro d’Algeciras, comuniquem que en aquests moments es troba fora de tot perill després de la intervenció feta ahir a la nit, es recupera de les ferides i està esperant l’alta mèdica.

En converses amb Juan Francisco Huertas, director de la comunitat salesiana, el propi Antonio Rodríguez ha comentat que “gràcies a Déu ja ha passat tot i estic esperant l’alta, per continuar celebrant la festa de Sant Joan Bosco”. A més, ha volgut agrair les nombroses mostres d’afecte i els missatges interessant-se per la seva salut. El salesià ha demanat “molta tranquil·litat, que jo la tinc, i no perdem mai l’ànim perquè qui anima la nostra vida sempre és Déu i Maria Auxiliadora”.

La Comunitat i tota la Família Salesiana d’Algeciras, expressem la més ferma condemna de tota forma de violència, que no pot tenir lloc a la societat en què vivim, i segueix resant per l’etern descans de Diego Valencia, el sagristà de l’Església de La Palma, una persona molt estimada i entregada. Volem mostrar la nostra proximitat i afecte a la seva família, i a la diòcesi de Cádiz ia la societat del Campo de Gibraltar perquè, junts, seguim compromesos en la recerca del bé comú.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…