La Confederació Nacional d’Antics Alumnes i Antigues Alumnes de Don Bosco estrena nova web

1 febrero 2023

Salesianos Comunicación

l

Con motivo del día de de San Juan Bosco veía la luz la nueva web de la Confederación Nacional de Antiguos Alumnos y Antiguas Alumnas de Don Bosco.

L’adreça www.confedebosco.es presenta un nou disseny d’aquest espai de trobada dels Antics Alumnes Salesians per agrupar en aquest aparador totes les persones que han passat per una obra salesiana: en un col·legi com a alumnes, o com a socis dels centres juvenils, feligresos de les parròquies salesianes , en un oratori… i que van expressar lliurement, en una sol·licitud d’admissió, el desig de pertànyer a una associació d’Antics Alumnes de Don Bosco, formant part així de la gran Família Salesiana.

”Volem que sigui una pàgina viva, activa. Ha de ser una pàgina de tothom perquè és la vostra pàgina. Necessitem que hi participeu, és el lloc comú i ideal perquè tots puguem estar en contacte i trobar-nos en aquest “pati i seu virtual” S’ha treballat intensament en aquesta iniciativa que, des del principi del mandat d’aquesta Executiva, ens semblava necessària i vital”, expressava Diego Aragón, president Confederal.

“Insisteixo qualsevol suggeriment, col·laboració idea….serà molt ben rebuda perquè entre tots hem d’anar construint i fent Confederació. A partir de les 00:00 h. del dia 31 s’hi ha pogut entrar i començar a veure’n els continguts. Faig un èmfasi especial en l’apartat de formació on trobareu temes variats, adaptats i actuals per poder tractar en grup o individualment; a més tindreu ja a la vostra disposició diversos continguts que segurament seran del vostre gust”, explicava sobre algunes de les novetats.

“Donem gràcies a Don Bosco per aquest regal que ell ens ha fet en la seva onomàstica, ell que sempre va ser capdavanter de les avantguardes. Festegem aquest dia com es mereix, amb alegria, amb el record permanent a aquell a qui tant devem”, concloïa com a missatge d’obertura a l’estrena.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…