L’alumnat de Salesians Sant Antoni Abad organitza un free tour pels carrers de València

2 febrero 2023

Salesians Comunicació

l

Aquesta activitat se suma així a moltes altres dins de la metodologia d'aprenentatge basada en projectes. Una metodologia consolidada en aquest centre que es fonamenta en el desenvolupament de situacions d'aprenentatge enfocades a resoldre problemes del món real.

En una activitat englobada a l’àrea de Ciències Socials, els alumnes i les alumnes de 4t de Primària del Col·legi Sant Antoni Abat de València han organizado una visita guiada por la ciudad.

Després de diverses setmanes de preparació a les aules, l’alumnat de 4t de Primària ha sortit al carrer per fer un free tour i conèixer els llocs més emblemàtics del centre de la ciutat de València. Cada grup ha investigat sobre un lloc d’interès i ho ha pogut explicar als seus companys des de llocs com les Torres de Serranos, el Mercat Central o la Llotja de la Seda.

“L’activitat ha estat molt enriquidora. Han gaudit durant la preparació a classe i també al carrer. El millor és que ara en saben més sobre la nostra ciutat i han après molt durant el procés”, expliquen des de l’equip de tutors.

Aquesta activitat se suma així a moltes altres dins de la metodologia d’aprenentatge basada en projectes. Una metodologia consolidada en aquest centre que es fonamenta en el desenvolupament de situacions d’aprenentatge enfocades a resoldre problemes del món real.

L’Aprenentatge Basat en Projectes (ABP) és una de les metodologies actives més populars entre els docents innovadors que volen millorar el procés d’ensenyament-aprenentatge. I és que converteix els estudiants en protagonistes del seu propi aprenentatge i aconsegueix que aprenguin fent.

[deg_elastic_gallery gallery_ids=»92246,92247,92248,92249,92250,92251,92252,92253,92254″ _builder_version=»4.19.4″ _module_preset=»default» hover_enabled=»0″ global_colors_info=»{}» sticky_enabled=»0″][/deg_elastic_gallery]

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…