Els salesians joves d’Espanya i Portugal són a Granada amb motiu de la trobada formativa del quinquenni

6 febrero 2023

Salesians Comunicació

l

Del 3 al 5 de febrer es va celebrar a la casa Virgen de las Nieves aquesta cita que va reunir 16 participants de les tres inspectories.

Del 3 al 5 de febrer es va celebrar a Granada la trobada formativa bianual del quinquenni de les Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora (SMX), Santiago el Mayor (SSM) i Portugal (SPO) per a una quinzena de salesians, juntament amb els delegats de formació, Fernando Miranda, Juanjo Bartolomé i Joao Chaves, que van viure tres dies de reflexió, formació i convivència fraterna a la casa de Virgen de las Nieves.

La trobada, que va tenir com a formador a Carlos Domínguez, psicoterapeuta i professor de Psicologia de la Religió a la Facultat de Teologia de Granada, va permetre aprofundir sobre tres eixos: la dinàmica afectiva i la seva configuració biogràfica, la sublimació i l’ideal vocacional, i el repte inacabat de la maduració personal.

També hi va haver ocasió de compartir temps entre els diferents participants amb una tarda de convivència a l’Albaicín.

Aquesta trobada és una oportunitat preferent per reunir els salesians que són els primers anys de la seva ordenació sacerdotal i/o professió perpètua, juntament amb els Delegats de Formació. L’objectiu del mateix es concreta a fomentar la convivència, compartir la història que cadascú viu en aquests anys de missió i la vida de lliurament a les obres salesianes en què es treballa, així com la formació.

[deg_elastic_gallery gallery_ids=»92496,92497,92498,92499,92500″ _builder_version=»4.19.4″ _module_preset=»default» global_colors_info=»{}»][/deg_elastic_gallery]

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…