El postulador general per a les causes dels sants de la Família salesiana visita la comunitat Bartolomé Blanco

8 febrero 2023

Josep Lluís Burguera

l

El postulador està visitant diverses comunitats dels salesians i les Filles de Maria Auxiliadora a terres andaluses; en concret, Valverde del Camino, a Huelva; Pozoblanco i la seva capital, Córdoba.

Don Pierluigi Cameroni, postulador general per a les causes dels sants de la Congregació i la Família salesiana va compartir unes hores amb la comunitat salesiana Bartolomé Blanco, de Sevilla, a fi de conèixer amb els seus propis ulls les relíquies que conserva del beat màrtir de Pozoblanco i compartir amb els salesians i aspirants el que significa la santedat a l’Església, a més d’oferir detalls sobre l’exercici del càrrec.

El postulador està visitant diverses comunitats dels salesians i Filles de Maria Auxiliadora a terres andaluses; en concret, Valverde del Camino, a Huelva; Pozoblanco i su capital, Córdoba. La vostra visita a la casa d’orientació vocacional Bartolomé Blanco va tenir lloc el passat 6 de febrer, quan va compartir l’oració de la tarda, va impartir les bones nits salesianes i va sopar amb la comunitat.

Durant les paraules de les seves bones nit, Cameroni va exposar els diversos tipus de causes dels sants i l’actualitat d’algunes que es troben tant a la fase diocesana com a la vaticana, amb especial èmfasi en les de la salesiana sor Eusebia Palomino i el propi Bartolomé Blanco Márquez, màrtir, tots dos beats.

«És important conèixer aquestes figures perquè ells han viscut l’evangeli i han encarnat el carisma fent la seva vocació», va afirmar el procurador durant el seu parlament, i va subratllar la necessitat de conèixer-los, demanar-ne la intercessió i inspirar-s’hi, recordant que els sants no són fi en si mateixos, sinó que sempre remeten a Jesucrist.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…