Salesians Zaragoza celebra el 25è aniversari del Batxillerat a l’escola

9 febrero 2023

Comunicació. Salesians Zaragoza.

l

Salesians, professors i antics alumnes es donen cita en una jornada marcada per les emocions, els retrobaments i moltes anècdotes.

El 2 de febrer, Salesians Zaragoza va celebrar el 25è aniversari de Batxillerat al Col·legi. Una jornada que va estar marcada sobretot per emocions, retrobaments i moltes anècdotes.

L’acte va començar a les 18.15 de la tarda, a porteria: Franjo Forcano, Miguel Ángel López, Julio Aguado i Jesús Oteo eren els encarregats de rebre tots els antics alumnes i procedir a lliurar-los uns adhesius amb el logo commemoratiu i on cadascun es posava el nom i la promoció a què pertanyien. Al hall tenien un photocall, que va donar força joc perquè poguessin posar amb amics, professors, per especialitats… i una càmera els estava esperant per recollir els seus records i impressions del que havien suposat els seus dos anys de batxillerat. També va ser el primer punt de trobada amb els professors abans de passar a classe.

Ja al teatre, Natalia González, directora de Batxillerat, va tenir les primeres paraules de benvinguda, Juan Bosco Sancho els va recordar com n’és d’important acollir i sentir-se acollit en un Col·legi que a més és ‘casa’, va recordar també aquells que ja no hi són i com es troben a faltar en una jornada tan especial. Vam poder gaudir de l’actuació de Javier (al piano) i Verónica (veu), així com del vídeo que amb tant d’afecte van preparar tots els professors i salesians que han format part del batxillerat des que va començar.

També la presidenta d’Antics Alumnes, Maria Jesús Ramón, va explicar les activitats que realitzen, animant tothom a formar-ne part. Merche López, directora del col·legi va ser l’encarregada de tancar l’acte al teatre.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…