Els Salesians també a Telegram

14 febrero 2023

Salesians Comunicació

l

Des de la Delegació de Comunicació s'aposta per aquesta xarxa social com a espai des d'on poder rebre les notícies més importants, les darreres publicacions, els millors continguts pastorals i el material audiovisual generat directament al mòbil.

Salesians està d’estrena a Telegram. Des de la Delegació de Comunicació, seguint la línia d’estar present als patis digitals, es va apostar per iniciar aquest camí afegint la presència institucional de Salesians Espanya a la cada vegada més consolidada aplicació de missatgeria amb el seu nou canal. Un espai des del qual poder rebre les notícies més importants, les darreres publicacions, els millors continguts pastorals i el material audiovisual generat directament al mòbil.

Telegram va créixer de manera progressiva des de la seva arribada al país el 2014, però es produeix una implantació massiva a Espanya, principalment durant la pandèmia de coronavirus, arribant a convertir-se en una nova eina per als principals mitjans de comunicació, organitzacions polítiques, administracions públiques, moviments socials , projectes educatius i formatius.

Com unir-te?

Per rebre aquestes informacions només cal subscriure’s al canal de manera senzilla i totalment gratuïta.

Descarrega al teu smartphone l’aplicació de Telegram. Un cop estiguis registrat (o si ja eres usuari d’aquest servei de missatgeria instantània), podràs trobar el canal al cercador amb el nom Salesians o bé accedir directament a través d’aquest enllaç. I, com a darrer pas, prémer a la part inferior a ‘Unir-te’.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…