Celebrades les tradicionals reunions d’administradors

3 marzo 2023

Economia SMX

l

La Inspectoria Maria Auxiliadora reflexiona sobre l'origen, el sentit i els reptes que es plantegen amb el Pla d'inversions per al període 2024-2027.

Amb la reunió que va tenir lloc aquest dijous 2 de març a Godelleta es va tancar la tanda de trobades d’administradors de les cases de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora, després de les celebrades els dies 21 de febrer, a Sevilla, i 24, d’aquell mateix mes, a Barcelona Martí-Codolar.

En total hi han participat al voltant d’un centenar de persones, entre administradors, personal de comptabilitat i serveis inspectorials.

Entre els temes que s’han tractat destaca la reflexió sobre l’origen, el sentit i els reptes que es plantegen amb el Pla d’inversions per al període 2024-2027, que en aquests moments s’està elaborant a totes les cases i que servirà com a referència per a les futures intervencions que es facin als centres al llarg d’aquest interval de temps.

També es va realitzar una primera presa de contacte amb el nou programa de gestió comptable que es preveu comenci a funcionar al començament del proper any i amb el qual es pretén donar un impuls en el camí d’optimització i millora que s’està desenvolupant des de ja fa uns quants anys. .

Al costat d’aquests temes es van tractar d’altres relacionats amb aspectes laborals, operatius bancaris i relatius als acords assolits amb diferents proveïdors.

En definitiva, unes jornades que han servit per informar i compartir la realitat d’un camp que, sempre al servei de la missió, va molt més enllà dels números.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…