Salesians Ibi obté el primer premi a la Innovació i Bones Pràctiques en Pastoral

5 mayo 2023

Comunicació Ibi

l

En la 8a edició que Escoles Catòliques de la Comunitat Valenciana organitza juntament amb la Fundació Edelvives pel projecte "El teatre com a eina d'evangelització"

Comunicación Ibi

El dimecres 3 de maig el col·legi la Santíssima Trinidad de València va acollir el veredicte  del VIII Premi a la Innovació i Bones Pràctiques en Pastoral que Escoles Catòliques de la Comunitat Valenciana organitza juntament amb la Fundació Edelvives. 

El programa de la jornada incloïa una conferència a càrrec de Josep Maria Bove titulada “Per una pastoral transformadora: visió, revisió, crítica i cures en la Pastoral escolar cristiana”. 

Després de la conferència es va procedir al lliurament de premis. En representació de la casa d’Ibi hi van assistir Juan Miguel Salvador, com a director titular, i Núria Esteve com a coordinadora de pastoral.

El treball premiat porta el títol de «El teatre com a eina d’evangelització» i desenvolupa una de les activitats col·legials amb més solatge com és l’escenificació dels evangelis dominicals adaptats als nens.

És la primera vegada que el col·legi concorre a aquest certamen i aquest reconeixement els anima a continuar treballant en aquesta línia.

 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…