Concert a Barcelona en favor dels menors privats de llibertat

8 junio 2022

Misiones Salesianas

l

Misiones Salesianas organitza el proper dia 15 el concert benèfic 'Inocencia entre rejas' a l'aula magna de la Universitat Abat Oliba de Barcelona.

L’aula magna de la Universitat Abat Oliba de Barcelona acollirà el proper dia 15 el Concert Benèfic Misiones Salesianas. Inocencia entre rejas interpretat per un quartet de corda i la recaptació del qual a través de la Fila 0 anirà destinada als menors que compleixen condemnes de presó en centres penitenciaris d’adults. L’entrada al concert serà lliure i gratuïta fins a completar l’aforament i hi ha una Fila 0 per col·laborar amb la iniciativa.

Els quatre músics participants interpretaran dues obres, una de Haydn i una altra de Mendelsshon, a l’espai que ocupava l’antiga església de les Oblates del Santíssim Redemptor, construïda per Bernardí Martorell i Puig, deixeble de Gaudí el 1925.

El programa del concert inclou el Quartet de Haydn Op. 76 n.4 i el Quartet de Mendelssohn Op. 13 n-2 en la menor, totes dues obres en quatre moviments. Nina Heidenreich (violí), Carles Civera Moratalla (violí), Julia Chu-Ying Hu (viola) i Alejandro Olóriz Soria (violoncel) són els músics que participaran al Concert Benèfic Misiones Salesianas.

La música sempre ha estat present a les obres salesianes com un element pedagògic imprescindible en l’educació integral dels menors. Per això, des de Misiones Salesianas volen contribuir al poder transformador que té la música amb l’organització daquest concert benèfic.

La recaptació de la Fila 0 anirà destinada a la campanya Inocencia entre rejas, que s’ocupa dels menors que compleixen condemnes en presons d’adults al món en espera de judici o per faltes lleus. Els missioners salesians treballen en més d’una vintena de presons al món acompanyant i rescatant aquests menors dels abusos que pateixen. Aquesta situació dels menors privats de llibertat i que compleixen condemna a presons d’adults la visibilitzem amb el documental Libertad.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

BlogsLas cosas de Don Bosco
El plumero

El plumero

El 8 de diciembre de 1841 Don Bosco se dispone a decir misa en la Iglesia de San Francisco de Turín. El sacristán, Giuseppe Comotti, golpea con el mango del plumero a un pobre aprendiz llamado Bartolomé Garelli. Don Bosco afea al sacristán su actitud. Llama amigo al muchacho e inicia con él su obra a favor de los chicos.