DXT10 reconeguda per l’Associació d’Empresaris de Morón en la categoria Empresa Jove

22 febrero 2023

Comunicació Morón | DXT10

l

L'empresa, part de l'obra salesiana de la localitat sevillana, rep aquest premi a la gala que reconeix l'activitat empresarial.

L’any 2015 va néixer DXT10 de la mà de professors de la Casa Salesiana de Morón, un projecte que revolucionava les bases esportives i educatives de la localitat de Morón de la Frontera. Iniciava el seu camí amb grans plans de futur pretenent, sobretot, calar a la societat jove per fer de l’esport, dels bons hàbits i de la vida saludable un estil que fins ara no s’estava aconseguint marcar al municipi.

El projecte DXT10, va començar amb una inversió que donava un nou sentit a les instal·lacions del pati de la Casa Salesiana de Morón, i incloïa camps de futbol de gespa artificial, pistes de pàdel, sales multidisciplinàries, la reforma integral del pavelló, la incorporació d’una cantina i per suposat una imatge nova, renovada i moderna del pati. Això comportaria la creació d’un equip interdisciplinari que generaria 12 llocs de treball estables durant aquest primer any. Es van activar moltes polítiques socials entre les quals hi havia les heretades pel carisma fundacional. Avui dia el grup de treball continua insistint que, malgrat el deteriorament que això causa sense benefici econòmic, el seu estil de “portes obertes” ha fet que aquest lloc es converteixi en un referent per a joves i famílies, en què a més de fer esport se senten segurs i com “a casa”.

Després d’aquests set anys de vida, amb un equip de professionals envejable, el grup empresarial ha començat a assolir molts dels objectius socials i econòmics proposats. Actualment el grup compta amb un equip de 21 treballadors entre personal d’administració, monitors, animadors, professors, personal de neteja i manteniment i personal d’hostaleria. A més, les escoles arriben a números de somni per a una localitat com aquesta, visitant diàriament les instal·lacions més de 800 usuaris.

Per tot això, aquest 4 de febrer del 2023 l’Associació d’Empresaris de Morón de la Frontera ha celebrat com tots els anys la Gala per al reconeixement de l’activitat empresarial de Morón. En aquesta edició, s’ha reconegut la tasca de treball, esforç i aposta pel capital humà de la nostra localitat a l’empresa DXT10 a la categoria Empresa Jove. DXT10 continua apostant per noves línies de creixement, i com a part de l’obra Salesiana de la Casa de Morón.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…