El Grup de Teatre Tesalín celebra 40 anys en escena

23 febrero 2024

Comunicació Alcoi Sant Vicent Ferrer

l

Amb l'èxit del musical ‘Dime más’ protagonitzat per 65 persones de la comunitat educativa.

El dissabte 17 de febrer el grup de teatre Tesalín de Salesians Sant Vicent Ferrer d’Alcoi va portar a escena un nou musical dins dels actes del seu 40è aniversari, i en aquesta ocasió, coincidint amb el memorial Miguel Segura Molina, antic alumne salesià i impulsor del teatre a la casa salesiana. Sota el títol ‘¡Dime más!’, els actors van representar un musical basat en la famosa pel·lícula ‘Grease’ al teatre de la presència salesiana.

En aquest musical, dirigit pel professor Alejandro Navarro, el qual també va preparar les coreografies, van demostrar els seus dots artístics professors, antics alumnes, pares i membres d’altres grups relacionats amb els Salesians Sant Vicent Ferrer com són l’At. Salesiano, la Filà Alcodianos, el Patín Alcodiam, Comfya o el Grup Scout Brownsea. 

Els actors i tècnics han estat assajant moltes setmanes, sobretot l’apartat de les coreografies on arribaven a ajuntar-se a més de 40 persones ballant simultàniament, cosa que havia de tenir una bona coordinació.

“Aquesta iniciativa ha servit per unir més si és possible als grups de la nostra casa salesiana i ha estat una gran experiència que serveix per donar curs a futures activitats conjuntes”, expliquen des de la casa salesiana.

La primera representació va tenir una gran acceptació de públic i crítica. Des del grup Tesalín afirmen que ja estan pensant en el proper projecte.

Una representació solidària

Els diners recaptats amb les entrades del públic es destinaran a un projecte solidari. En aquest cas a les ‘Becas Zatti’, beques que estan destinades a aquestes famílies que vénen a l’escola amb greus problemes econòmics, per evitar que els alumnes més necessitats es perdin algun tipus d’activitat o necessitin qualsevol material. Altres vegades aquest memorial ha dedicat els seus beneficis a Càritas Parroquial.

40 anys del grup de teatre Tesalín sobre els escenaris

El grup de teatre infantil Tesalín va néixer el curs 1984-85 i amb aquest motiu ha preparat una àmplia i variada programació. La gala inaugural va tenir lloc a finals del mes d’octubre, amb l´actuació de diferents grups locals de teatre infantil i el lliurament d´agraïments a les entitats i institucions que han col·laborat amb l´entitat al llarg de les quatre dècades.

Per aquest curs els següents projectes del grup són el Musical Tesalín (31 de maig i 1 de juny) i un especial Cuna del Mesías com a tancament, el desembre del 2024.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…