El podcast ‘La Visión de los Jóvenes’ debat sobre el drama de les migracions

8 febrero 2024

Salesians Comunicació

l

Joves de Salesians Granada alcen la seva veu a ‘La Visión de los Jóvenes’.

Ja és aquí un nou episodi de ‘La visión de los jóvenes’, el podcast que dóna veu a la joventut. En aquesta ocasió, joves de segon del cicle de Tècnic en Vídeo, Disc-Jockey i So de Granada Sant Joan Bosco parlen sobre les persones migrants a la societat actual. Mari Ángeles Arroyo, responsable de Comunicació de la casa salesiana, els ajuda al plantejament d’algunes qüestions sobre un dels temes que més els preocupa actualment.

‘La visión de los jóvenes’ és un podcast de salesianos.info que va néixer amb la intenció de donar veu sobre temes d’actualitat. És un programa 100% realitzat per joves, des de la sintonia, creada pels alumnes de Formació Professional, Nicole Wojcik i Marcos Muños, de Salesians Granada, fins al contingut de cada entrega.

La primera temporada va consistir a tres capítols que va protagonitzar l’alumnat d’Ibi, Triana i Granada. En concret el primer capítol va venir de la mà d’alumnes de segon curs del Cicle de Grau Mitjà de Vídeo Disc-Jockey i So del Col·legi Salesians San Juan Bosco de Granada, els qui van compartir amb els oients les seves reflexions i opinions sobre un tema d’actualitat i interès per a ells com va ser l’ús animal a la investigació científica.

El segon capítol el van protagonitzar alumnes de 2on del Cicle Formatiu de grau superior en Administració i Finances de Salesians Triana, els qui van exposar els seus arguments a favor i en contra de la dinàmica de canviar de domicili de residència que han començat en els darrers anys alguns youtubers o influencers.

El tercer capítol va estar protagonitzat per joves animadors del centre juvenil Valdocco, de Salesians Ibi, els qui parlaven sobre l’estat de salut emocional dels joves després de la pandèmia.

La quarta temporada va començar al gener amb el podcast de Salesians Triana sobre un tema que preocupa molt els joves Quin és el nostre paper a la societat?

Des de salesianos.info s’agraeix als centres de Granada, Triana (Sevilla), Ibi, Burgos, entre d’altres que estan en procés de sumar-s’hi, i que formen part d’aquesta segona temporada. Ells posen la veu per animar molts més joves a seguir somiant coses grans, buscar horitzons amplis, atrevir-se a més, a voler menjar-se el món, ser capaços d’acceptar propostes desafiadores i aportar el millor de si per construir un món millor.

L’ORIGEN DE SALESIANS PÒDAST

L’Estat d’Alarma per la crisi del coronavirus i el confinament consegüent a casa va provocar que es portessin a terme les primeres iniciatives radiofòniques coordinades que van comptar amb milers d’oients directes i el naixement d’una comunitat de subscriptors que demanava noves experiències amb el segell salesià.

La llavor d’aquest projecte va començar a germinar després de la VI edició de la Jornada de Comunicació el 2020, on es va aprofundir en les possibilitats que té el podcast.

La pandèmia i els nous hàbits d’entreteniment i informació han marcat la revolució dels podcasts. De continguts d’àudio a la carta a l’increment i la gran varietat de canals, que ha comptat amb l’augment de seguidors i de noves generacions.

En aquest context es va presentar https://salesianos.info/podcast/, un espai que en els seus primers anys de vida ha comptat amb més de 100.000 oients i un centenar d’episodis sobre temes d’actualitat, opinió o evangelització.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…