El Projecte de Suport Educatiu a joves de la Fundació Fisat a Salesians Alcoi millora les seves instal·lacions

12 julio 2023

El nostre ciutat

l

És una iniciativa promoguda pels Salesians i la Fundació FISAT, amb el finançament del Rotary Club Alcoi Font Roja.

Fa un parell de setmanes es va presentar als locals de Salesians Joan XXIII les noves instal·lacions del Projecte de Suport Educatiu -PAE- Don Juan Bosco. Es tracta d’una iniciativa promoguda pels Salesians i la Fundació FISAT, amb el finançament del Rotary Club Alcoi Font Roja.

A l’acte van assistir-hi Rosendo Soler, director de l’Obra Salesiana d’Alcoi; Nacho Beltrán, director general de la Fundació Ángel Tomás; Rafa Domenech, president del Rotary Alcoi; i l’actual regidora de polítiques inclusives de l’Ajuntament d’Alcoi, Aroa Mira, que va mostrar el seu agraïment a FISAT i als Salesians per la tasca social que realitzen, així com el suport per part del govern local per a aquest projecte i tots els que realitzin.

Durant la presentació, es van donar a conèixer els canvis que s’han dut a terme a les instal·lacions per a la seva adequació, com ara la creació de rampes d’accés, la separació d’aules, les sortides d’emergència, els sistemes contra incendis, el magatzem i els espais per menjar.

Així, el director de l’Obra Salesiana d’Alcoi, Rosendo Soler, va afegir que aquest projecte no és independent, sinó que “tot es complementa, escola, parròquia, grups juvenils”, i va mostrar el seu agraïment a tots aquells col·lectius que han col·laborat amb la creació del PAE, que va qualificar com “una porta oberta més a la ciutat d’Alcoi”.

I és que gràcies a aquesta àmplia col·laboració, entre els quals destaquen la Fundació Rotària, el Rotary Club Olavarría San Vicente de Argentina, Molcan, juntament amb altres col·laboradors solidaris, ha estat possible que es dupliquin les places d’atenció a menors entre 6 i 17 anys, passant de 12 a 24 places, el reforç de la plantilla educativa i una millor intervenció per promoure la infància i joventut vulnerable de la ciutat.

Prem per ampliar la informació.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadsmxSocialssm
Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

La campaña del Día Internacional del Trabajo, liderada por las Plataformas Sociales Salesianas con el lema "Es lo que hay", destaca la dualidad del mercado laboral actual: por un lado, la realidad adversa de quienes enfrentan desempleo juvenil y condiciones laborales precarias, y por otro, el potencial y la determinación de personas jóvenes en busca de su futuro.