El teu somni 2024 per la cura del medi ambient!

5 junio 2024

Salesians Comunicació

l

Avui, 5 de juny, en el dia mundial del medi ambient, com a salesians, com podem educar en la cura del nostre planeta?

Don Bosco solia portar els seus fills regularment a caminades i senders naturals. Estimava la natura i en la seva primera infantesa treballà en la granja. Jesús i la nostra Mare Auxiliadora li van parlar en somnis utilitzant diferents animals de la natura.

Veiem una profunda connexió amb la natura i la creació en totes les seves obres, des de la cura dels seus nens pobres fins a portar-los a caminades per la natura i a passar temps a l’aire lliure. Don Bosco entengué que no només som part de la creació, sinó que som u amb el Creador i la creació.

¿Com podem aleshores avançar per aquest camí, sabent que totes les coses creades provenen de Déu i han de retornar a Ell per a la seva lloança, reverència i servei? Hem de valorar tots els dons i dur gratitud en el nostre cor per tota la creació de Déu i les coses creades que hem rebut de la seva generositat.

Aquesta és l’actitud que hem de tenir en cada casa salesiana. Hem de demanar-li a la nostra estimada Mare Auxiliadora que guiï els nostres esforços perquè puguem oferir tot el nostre treball al nostre creador, qui ens ha atorgat totes les seves benediccions.

Aquest és el somni de Don Bosco Green Alliance i que totes les cases salesianes del món acollim. Tots els anys, en totes les etapes escolars, en tots els ambients i al llarg de tot el curs, es viu la premisa de cuidar la casa comuna.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…