Els alumnes guanyadors del Concurs Educaixa, Salesians Rota i Sarrià, gaudeixen del seu viatge formatiu a Silicon Valley

13 julio 2022

Salesians Comunicació

l

Al Concurs emmarcat al Campus Educaixa Challenge 2022 dins les categories BeCritical i Emprèn.

El passat 24 de maig els projectes (Bio)lògica de Salesians Rota i Mental Health de Salesians Sarrià van resultar guanyadors dins de les categories BeCritical i Emprèn al Concurs emmarcat en el Campus Educaixa Challenge 2022. Com a premi han gaudit del 28 de juny al 12 de juliol d’un viatge formatiu a Silicon Valley.

Els alumnes salesians han pogut assistir a un partit dels Giants de San Francisco, han celebrat el 4 de juliol, festa del dia de la independència als EUA, han visitat la universitat de Berkeley, han pedalat per la badia de San Francisco i visitat el Golden Gate, entre d’altres activitats.

Els alumnes de Salesians Rota han aprofitat l’experiència per continuar demostrant el seu talent i oferir un vídeo reportatge diari del seu viatge a Silicon Valley, “un projecte audiovisual per mostrar les activitats més atractives que està realitzant l’equip (bio)lògica durant el viatge formatiu a Silicon Valley” expliquen.

 

A més, han assistit a xerrades formatives, han recorregut les instal·lacions d’HP, la presó d’Alcatraz, Google i Apple.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

También te puede interesar…

ActualidadFamilia Salesianasmxssm
Los Salesianos Cooperadores de la Región Ibérica peregrinan a la tierra de San Francisco de Sales

Los Salesianos Cooperadores de la Región Ibérica peregrinan a la tierra de San Francisco de Sales

Un grupo de SSCC de la Región Ibérica, acompañados de José Antonio Hernández (SDB) y Mari Carmen San Miguel (FMA), además de algún otro miembro de la Familia Salesiana (Damas Salesianas y Antiguos Alumnos), ha recorrido del 1 al 6 de agosto los lugares de San...