Els Salesians celebren a Veneçuela l’ordenació sacerdotal d’Isrrael Hernández

8 julio 2024

Por Salesianos Comunicación.

l

En la Parroquia Divino Niño de Puerto de la Cruz el pasado 6 de julio con la presencia del Provincial Fernando Miranda.

Isrrael Hernández, salesià veneçolà destinat com a missioner en la inspectoria Maria Auxiliadora, fou ordenat sacerdot el passat 6 de juliol en la Parròquia “Divino Niño” de Puerto la Cruz, Veneçuela. La cerimònia, va ser presidida per Monsenyor Jonny Reyes, bisbe de Puerto Ayacucho, en la que s’hi va fer present una representació del Consell Provincial, nombrosos Salesians, familiars, amics, membres de la Família Salesiana, i un grup notable de joves. El superior de la Inspectoria Maria Auxiliadora, Fernando Miranda, i Antonio Cifuente, formador d’Isrrael, van acompanyar al nou sacerdot durant la celebració.

En la seva homilia, Monsenyor Reyes destacà la missió, la consagració i la crida que Déu fa al ésser humà per a configurar la seva vida en Crist. El bisbe invità a Isrrael a ser «un configurat en el Senyor», capaç de reconèixer com els deixebles d’Emmaús, la presència de Crist en les noves cultures que emergeixen dia a dia.

Isrrael celebrà el 7 de juliol la seva primera Eucaristia en la Parròquia ‘Santa Cruz’ de Puerto la Cruz, on va agrair a Déu per la seva vocació, per la Congregació Salesiana i pel suport dels seus pares en el seu camí vocacional.

“L’Ordenació Sacerdotal d’Isrrael Hernández és un motiu d’alegria per a l’Església i per a la família salesiana. El seu lliurament al servei del Senyor és una font d’inspiració per a tots els que busquen seguir el camí de la fe. Amb la seva consagració, Isrrael s’uneix al cos de sacerdots salesians per a compartir l’esperança i l’alegria de l’Evangeli amb els joves i el poble de Déu”, van explicar els participants en la cerimònia. 

Isrrael és originari de Barcelona (Veneçuela). Conegué els Salesians en la parròquia ‘Divino Niño’ en la que, participant en les diverses activitats proposades pel MJS, va fer el pas a discernir la voluntat de Déu en la seva vida. Els seus primers anys de formació els va fer a la ciutat de Los Teques, en la que es fa el prenoviciat i el posnoviciat; i a San Antonio de los Altos, el noviciat. Després de la petició i l’admissió a missions, és enviat pel Rector Major a la Inspectoria Maria Auxiliadora fent el tirocini en Martí-Codolar a Barcelona. En els últims anys ha estat a Madrid fent els estudis de Teologia i fent dos anys de recolzament d’acollida en el projecte Garelli i actualment col·laborant pastoralment en el Centre Juvenil ‘Pozo don Gil’ de Salesians Ciudad Real.

Aquestes dates son especialment el temps de recollir els fruits ‘vocacionals’ pels Salesians a Espanya. Els joves salesians Juan Carlos Aonso Diego (SSM) i Norbert Mamba Kabongo (SMX), procedents de les províncies salesianes de Santiago el Mayor i de Maria Auxiliadora, van ser ordenats preveres el passat 8 de juny a Madrid.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…