Gest de solidaritat des de Salesians Badalona

12 febrero 2024

Comunicació Badalona

l

Sentit homenatge a les víctimes després de l'esfondrament de l'edifici del carrer Canigó.

El matí del divendres 9 de febrer, a les 11 h, es reunia tota la comunitat educativa de l’escola, i les famílies que van voler assistir-hi al pati i a l’església de la casa salesiana, per rendir un sentit homenatge a les víctimes de l’esfondrament del edifici del carrer Canigó.

Ha estat un gest solidari que va començar amb un discurs breu del titular de l’escola que donava la benvinguda i agraïa la presència de tots els assistents. “Som aquí perquè volem fer un acte senzill, però ple de sentiment i emoció, un gest d’afecte i solidaritat amb les persones que han patit les conseqüències de l’esfondrament de dimarts 5 de febrer passat i que ha afectat molt directament algunes famílies de la escola”, comentava.

Des de la presència salesiana volien manifestar que sentien molt el que havia passat i que volien ser Comunitat Educativa que acompanya i se solidaritza amb qui pateix. “Avui sentim que ens falta una part de la nostra família salesiana i volem expressar-ho estant aquí reunits, en actitud de respecte i silenci.

La veritat és que davant del dolor i del patiment de vegades no sabem què dir, com reaccionar. Sentim ràbia, tristesa, impotència… Potser l’únic que podem fer és estimar, abraçar, posar el nostre cor; acompanyant-nos, com estem fent en aquests moments, treure de nosaltres mateixos el millor que tenim. I manifestar que el més important són les persones”, expressaven.

L’acte va comptar amb l’agraïment de tot el professorat i el personal de l’escola a moltes famílies i a nombroses entitats i institucions que han contactat amb la presència salesiana com a senyal de dol. “L’oferiment d’ajuda constant, les mostres de condol i afecte que ens han posat de manifest, especialment en relació amb les alumnes que han perdut la mare en una situació tan tràgica. Gràcies a tots i totes!”.

Tot seguit es va fer un minut de silenci i l’acte va acabar amb una pregària. «Ha estat una estona de recolliment i reflexió que ens han ajudat a sentir-nos més units i recordar-nos que som una família, tant en els moments de joia com en els de dificultat».

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…