La Família Salesiana celebra Maria Auxiliadora

25 mayo 2022

Salesians Comunicació

l

La festa de Maria Auxiliadora va arribar un any més per a gaudi de tota la Família Salesiana que va celebrar una de les seves festes més importants.

La Novena a Maria Auxiliadora, del 15 al 23 de maig, va permetre obrir les portes de parròquies i comunitats salesianes per participar a les manifestacions de la devoció dels fidels a la Verge.

La tradicional festa a les escoles, celebrada en alguns casos des del passat divendres 20, va estar carregada d’iniciatives com ara jocs, actuacions, esports o manualitats per compartir l’esperit festiu d’aquests dies. En alguns casos, es van retransmetre les celebracions de la Missa en honor a Maria Auxiliadora a través de YouTube. També els centres juvenils van animar la participació d’infants, adolescents i joves a les activitats celebratives d’aquests dies. I les plataformes socials van seguir amb la seva tasca prenent com a referència Maria Auxiliadora.

Les xarxes socials i la web www.mayosalesiano.es han permès a milers de fidels cultivar la seva devoció a Maria Auxiliadora amb oracions, reflexions, missatges, recomanacions de pel·lícules marianes, cançons a la Mare de Déu, recursos per als més petits i altres iniciatives. Una festa que uneix les diferents cases salesianes del món i creen també a internet un espai propici per compartir aquestes iniciatives.

Al prec del Regina Coeli el Papa, recordant la festa de #MariaAuxiliadora, ha convidat a resar per la Família Salesiana, «que treballen tant a l´Església pels marginats, pels joves».

La tarda del dilluns 24, a partir de les 18:30 h, el Rector Major dels Salesians, Ángel Fernández Artime, acompanyarà l’Arquebisbe de Torí en la celebració d’una Eucaristia solemne a la Basílica de Maria Auxiliadora amb què es tancaran els actes d’aquest dia.

Aquest dia tan especial, va destacar el llançament d’una nova web dedicada a ‘L’Auxiliadora’. L’adreça  https://ausiliatrice.org/ mostra un nou aparador on es podran trobar milers de fidels per cultivar la seva devoció a Maria Auxiliadora des de la posada en comú de recursos, oracions, reflexions, missatges i altres iniciatives. Darrere aquest projecte, hi ha un ampli grup de la Família Salesiana de tot el món, de la mà del salesià Alejandro Guevara, director de la comunitat Valdocco-María Auxiliadora de Torí, animador mundial d’ADMA i responsable de l’ADMA primària.

 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…