La Federació Don Bosco de la Comunitat Valenciana pren el pols al curs amb la seva Assemblea

20 febrero 2023

Salesians Comunicació.

l

Mig centenar de joves, representants de 12 entitats, es van donar cita a Ibi el 19 de febrer passat per analitzar el transcurs del curs i programar les activitats dels propers mesos.

Durant aquesta jornada es va celebrar la tercera assemblea presencial després de les darreres convocatòries desenvolupades en format en línia a causa de la pandèmia. En aquesta trobada va participar-hi mig centenar de joves pertanyents a les associacions que formen part de la federació i que es troben repartides per tota la Comunitat Valenciana i dels centres juvenils de la federació Regió de Múrcia.

L’assemblea va servir per analitzar els plans de treball, els balanços de gestió, presentar l’itinerari de valors, fer balanç de l’any 2022 i preparar el pressupost del 2023, entre altres temes. A més, es van anunciar diversos relleus a l’equip tècnic de la federació.

Com a novetat, a la trobada hi van participar 9 joves que formen part d’un estudi de voluntariat que organitza la Confe. Un moment destacat del moment va ser l’eucaristia que va presidir el salesià Pablo Gómez. També va estar present a la trobada el salesià, Dani Peña, qui acompanya assíduament la Federació i el director de la presència salesiana Vicente Enrique Picó, qui va tenir ocasió de dirigir unes paraules d’alè als joves, animant-los que segueixin apostant pel lliurament als altres. “La coordinadora de Pastoral de la casa salesiana, Nuria Esteve, també es va fer present durant la jornada en què els participants van tenir un moment, on conèixer millor el grup juvenil Valdocco d’Ibi, compartir la seva experiència i agrair l’acolliment rebut” explica Firenze Bisio de l’equip inspectorial de Pastoral Juvenil.

El dia va finalitzar amb un dinar fratern i amb la vista posada en els següents reptes del curs en què ‘Obrim camins’ com a eix pastoral.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…