La Pastoral Juvenil aprofundeix sobre el camí de fe integrat a la vida dels joves

28 enero 2022

Comunicació

l

També va haver-hi ocasió de plantejar un itinerari de treball per avaluar de forma participativa el Projecte Inspectorial Educativo Pastoral Salesià

L’equip inspectorial de Pastoral Juvenil de Salesians SMX va celebrar de forma on line durant la jornada del 27 de gener la quarta sessió del curs 2021/22. La trobada va servir per a la reflexió del sentit evangelitzador de la missió salesiana des del ‘creixement a la fe’ i ‘el camí de fe integrat a la vida dels joves, a l’estil de Don Bosco’.
 
El treball conjunt dels ambients d’Escoles, Oratoris i Centres Juvenils, Parròquies, Plataformes d’Educació Social, juntament amb els sectors d’Animació Vocacional, Animació Missionera, Itinerari d’Educació en la fe, i la Delegació de Comunicació, va avançar posant el focus sobre què significa evangelitzar, i com es pot evangelitzar des de les cases i ambients concrets a la llum del Quadre de referència de la Pastoral Juvenil Salesiana, les Línies programàtiques del Rector Major per a la Congregació Salesiana després del Capítol General 28, l’Exhortació Apostòlica postsinodal Christus Vivit i les conclusions del VI Fòrum MJS d’Espanya.

D’altra banda, també hi va haver ocasió d’acostar-se al primer esborrany que permetrà l’avaluació del Projecte Educativo-Pastoral Salesià Inspectorial o l’elecció del proper lema, a més de posar en comú diferents informacions sobre les comissions i el Centre Nacional.

La propera trobada de l’equip tindrà lloc els dies 3 i 4 de març 2022 en sessió presencial.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

BlogsLas cosas de Don Bosco
La sotana

La sotana

Nací en el taller de sastrería del maestro Andrea Fanelli de Chieri; sastre de las sotanas que visten los seminaristas por vez primera. Prontamente fui instruida en la alta dignidad a la que había sido llamada. En una habitación llena de bobinas de hilo negro,...