L’Editorial CCS presentarà el llibre ‘Don Bosco i la màgia’ a Madrid aquest dijous

24 enero 2023

Salesians Comunicació

l

El jove salesià Juan Carlos Aonso descobreix la figura de Sant Joan Bosco com a patró dels il·lusionistes en aquesta obra.

Una de les aficions de Joan Bosco en la seva adolescència era la màgia. Per això, avui és reconegut com a patró dels il·lusionistes. Juan Carlos Aonso,jove salesià i mag aficionat, ha volgut aprofundir en aquesta faceta menys coneguda del fundador dels Salesians. El resultat és el llibre ‘Don Bosco y la magia’.

L’Editorial CCS presentarà aquesta obra el dijous, 26 de gener, a les 19 h., a la seu dels Salesians a Madrid (C/ Marqués de la Valdavia, 2). A més de l’autor, a l’acte intervindran Ramón Mayrata, antropòleg, escriptor i historiador de la màgia, i José Antonio Hernández, salesià i encarregat del sector de salesianitat d’Editorial CCS. En finalitzar les intervencions, Juan Carlos Aonso farà una mostra d’alguns jocs que feia Don Bosco.

Don Bosco, un patró per a tots els gustos

No només els il·lusionistes gaudeixen del patronatge de Sant Joan Bosco. El sant turinès també és patró d’editors, aprenents, cineastes, estudiants de formació professional, gent del circ i actors de doblatge. A més, des de l’any 2000 és patró del Cos d’Especialistes de l’Exèrcit de Terra d’Espanya. I, per si no n’hi hagués prou, el Papa Joan Pau II el va declarar “pare i mestre de la joventut”.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…