L’editorial salesiana CCS ofereix novetats per a la Quaresma 2023

7 febrero 2023

Salesians Comunicació

l

Recursos per a la pregària o la reflexió personal i en grup. Quaresma, temps de tornar a Déu.

Per a aquesta Quaresma, l’editorial CCS presenta diverses novetats de literatura sobre salesianitat. José Miguel Núñez, Rui Alberto Almeida i Marie Malcurat signen els nous títols.

EL QUE QUIERA SEGUIRME…

Itinerari quaresmal per a joves

És un itinerari de Quaresma per a joves amb cor inquiet. Una proposta pensada i elaborada per a tu. No és un simple comentari o una introducció a cada setmana d’aquest temps litúrgic. No es tracta només de llegir o meditar, no. Es tracta de caminar i posar en joc la vida seguint Jesús més de prop. Els destinataris són, principalment, joves que caminen en processos de creixement en la fe; però el plantejament i els materials oferts quotidianament, sorprendran també els adults que es vulguin deixar conduir per aquesta suggeridora proposta.

 

REZAR EN CUARESMA 2023. CICLO A

Buscar y acoger el perdón de Dios

 

La Quaresma és un temps propici de renovació personal i comunitària que ens condueix a la Pasqua de Jesucrist mort i ressuscitat.
La Paraula de Déu ens guia i ens sosté en aquest camí. Fem memòria de Jesús, purifiquem la vida, deixem que la bondat de Déu ens transformi en persones més felices.
Per cada dia de Quaresma trobaràs en aquest llibre dues pàgines que contenen:

Una cita bíblica utilitzada en la litúrgia d’aquell dia.
Una frase bíblica destacada.
Una imatge per ajudar-te a pensar i a resar.
Una meditació, un pont entre la Paraula de Déu i la teva vida.

CUARESMA 2023

Cerca del Corazón de Jesús

La Quaresma és un temps especial en què Déu vol recordar quant t’estima. Saps que el Cor de Jesús desborda d’amor per tu? Amb aquest petit fulletó podràs seguir els grans sants que van percebre els batecs del Cor de Jesús de manera especial: sant Joan, santa Margarida Maria, sant Joan Maria Vianney, santa Teresa del Nen Jesús, sant Carles de Foucauld, sant Pare Pius. .Trobaràs textos de la litúrgia, oracions, històries de vida, dibuixos per pintar, jocs… Fem el camí de la quaresma 2023 en companyia dels grans sants que han estat propers al Cor de Jesús.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

BlogsLas cosas de Don Bosco
La granja Cámpora

La granja Cámpora

Nostalgia de lo que nunca existió Lamentablemente se ha desvelado mi secreto. Ya son públicos el oprobio y la indignidad que he tratado de ocultar durante más de dos siglos. Siempre creí que el tiempo enterraría en lo profundo de mis campos aquel amargo episodio....