L’editorial salesiana CCS presenta les darreres novetats

14 julio 2022

Editorial CSS

l

Per aquest estiu proposa diverses novetats de lectura espiritual i educativa.

Aquest mes de juliol l’editorial salesiana CCS presenta diverses novetats de literatura. Aldo Giraudo, Giusepe Biancardi i José Joaquín Gómez Palacios signen els nous títols.

Aquí vivió Don Bosco. Itineraris historicogeogràfics i espirituals d’Aldo Giraudo i Giuseppe Biancardi

Aquesta és una guia dels llocs que han estat testimonis de l’aventura humana i cristiana esplèndida del sant dels joves. No és un simple manual turístic, sinó un subsidi que, partint del context històric i geogràfic, ajuda el lector a captar el missatge espiritual i pedagògic sorgit de l’experiència de Don Bosco. Per aquest motiu, a les referències històriques i geogràfiques relatives a les diverses poblacions, s’hi afegeixen passatges que il·lustren els episodis particularment significatius que van passar als llocs visitats. Les opcions de Don Bosco, els valors que les van inspirar, les indicacions espirituals i educatives i les seves realitzacions adquireixen, així, una força evocativa singular.

La guia està dividida en quatre parts, que corresponen a diferents moments de la vida de sant Joan Bosco:

1. Els anys de la infància i de la primera adolescència que s’articulen al voltant del Colle natal;

2. El període dels estudis a Chieri;

3. Els primers vuit anys de sacerdoci a Torí;

4. Els anys de la maduresa: a partir de Valdocco.

Agenda de la educación. de José Joaquín Gómez Palacios.

Amb l’inici de curs, apareix la temptació del mite de l’eterna tornada. En aquesta concepció cíclica del temps, els esdeveniments es repeteixen una vegada i una altra. Per revitalitzar i fer nova cada etapa, necessitem: vacances, festes, rituals. I quin lloc millor que una agenda per recordar i deixar constància de cadascun dels compromisos que ens ocupen al llarg del curs.

Destinada als qui eduquen des de l’escola o el lleure, està distribuïda per setmanes i abasta els dotze mesos de l’any segons el curs escolar. Ofereix plantilles per a la planificació global, els horaris i les anotacions. Un recurs pràctic i atractiu on els educadors podran plasmar el control del dia a dia docent.

Las brujas de Brookyn Pero ¿qué pasa?, de SOPHIE ESCABASSE

Segon títol de la deliciosa trilogia gràfica sobre la pèrdua i els canvis a la vida. Seleccionada amb els “2020 INDIES Introduce” dels llibreters americans. Lectors a partir de 10 anys. Idiomes castellà i català.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

También te puede interesar…

ActualidadFamilia Salesianasmxssm
Los Salesianos Cooperadores de la Región Ibérica peregrinan a la tierra de San Francisco de Sales

Los Salesianos Cooperadores de la Región Ibérica peregrinan a la tierra de San Francisco de Sales

Un grupo de SSCC de la Región Ibérica, acompañados de José Antonio Hernández (SDB) y Mari Carmen San Miguel (FMA), además de algún otro miembro de la Familia Salesiana (Damas Salesianas y Antiguos Alumnos), ha recorrido del 1 al 6 de agosto los lugares de San...