L’editorial salesiana CCS presenta les darreres novetats

14 julio 2022

Editorial CSS

l

Per aquest estiu proposa diverses novetats de lectura espiritual i educativa.

Aquest mes de juliol l’editorial salesiana CCS presenta diverses novetats de literatura. Aldo Giraudo, Giusepe Biancardi i José Joaquín Gómez Palacios signen els nous títols.

Aquí vivió Don Bosco. Itineraris historicogeogràfics i espirituals d’Aldo Giraudo i Giuseppe Biancardi

Aquesta és una guia dels llocs que han estat testimonis de l’aventura humana i cristiana esplèndida del sant dels joves. No és un simple manual turístic, sinó un subsidi que, partint del context històric i geogràfic, ajuda el lector a captar el missatge espiritual i pedagògic sorgit de l’experiència de Don Bosco. Per aquest motiu, a les referències històriques i geogràfiques relatives a les diverses poblacions, s’hi afegeixen passatges que il·lustren els episodis particularment significatius que van passar als llocs visitats. Les opcions de Don Bosco, els valors que les van inspirar, les indicacions espirituals i educatives i les seves realitzacions adquireixen, així, una força evocativa singular.

La guia està dividida en quatre parts, que corresponen a diferents moments de la vida de sant Joan Bosco:

1. Els anys de la infància i de la primera adolescència que s’articulen al voltant del Colle natal;

2. El període dels estudis a Chieri;

3. Els primers vuit anys de sacerdoci a Torí;

4. Els anys de la maduresa: a partir de Valdocco.

Agenda de la educación. de José Joaquín Gómez Palacios.

Amb l’inici de curs, apareix la temptació del mite de l’eterna tornada. En aquesta concepció cíclica del temps, els esdeveniments es repeteixen una vegada i una altra. Per revitalitzar i fer nova cada etapa, necessitem: vacances, festes, rituals. I quin lloc millor que una agenda per recordar i deixar constància de cadascun dels compromisos que ens ocupen al llarg del curs.

Destinada als qui eduquen des de l’escola o el lleure, està distribuïda per setmanes i abasta els dotze mesos de l’any segons el curs escolar. Ofereix plantilles per a la planificació global, els horaris i les anotacions. Un recurs pràctic i atractiu on els educadors podran plasmar el control del dia a dia docent.

Las brujas de Brookyn Pero ¿qué pasa?, de SOPHIE ESCABASSE

Segon títol de la deliciosa trilogia gràfica sobre la pèrdua i els canvis a la vida. Seleccionada amb els “2020 INDIES Introduce” dels llibreters americans. Lectors a partir de 10 anys. Idiomes castellà i català.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

BlogsLas cosas de Don Bosco
La lágrima

La lágrima

Llevaba varios días luchando por ver la luz. Deseaba con todas mis fuerzas abandonar las angosturas del lacrimal y sentirme libre. Las penas de Don Bosco oprimían mi cuerpo de lágrima transparente. Los dueños del prado, donde ahora jugaban los chicos, habían...

smxVocacional
Ser luz para los demás

Ser luz para los demás

Fernando Miranda, Inspector de Salesianos María Auxiliadora, se hacía presente durante el rezo de vísperas en la comunidad propuesta de Sevilla Bartolomé Blanco para dar la bienvenida y acoger como se merecen a los dos jóvenes que han decidido tomarse la vida en serio.

Familia Salesianasmx
Toma de posesión Ángel Asurmendi Burriana
La casa salesiana de Burriana acoge a Ángel Asurmendi como nuevo párroco de María Auxiliadora

La casa salesiana de Burriana acoge a Ángel Asurmendi como nuevo párroco de María Auxiliadora

El provincial saliente de SMX inició este sábado su etapa como titular de la Parroquia de María Auxiliadora de Burriana en la misa vespertina de las 19.30 horas, que contó con la presencia del vicario de la Diócesis de Segorbe-Castellón, Javier Aparici, y del resto de la comunidad salesiana de Burriana.

ActualidadFamilia Salesianassm
El IV Congreso Nacional de Hermandades de la Sagrada Entrada en Jerusalén, en Salesianos Cuidad Real

El IV Congreso Nacional de Hermandades de la Sagrada Entrada en Jerusalén, en Salesianos Cuidad Real

El IV Congreso Nacional de Hermandades y Cofradías de la Sagrada Entrada de Jesús en Jerusalén lleva preparándose desde el año pasado que recibía el testigo de la hermandad de Salamanca. El V Congreso se celebrará en Colmenar de Oreja (Madrid). Comunicando la fe El...