L’editorial salesiana CCS presenta les darreres novetats

14 julio 2022

Editorial CSS

l

Per aquest estiu proposa diverses novetats de lectura espiritual i educativa.

Aquest mes de juliol l’editorial salesiana CCS presenta diverses novetats de literatura. Aldo Giraudo, Giusepe Biancardi i José Joaquín Gómez Palacios signen els nous títols.

Aquí vivió Don Bosco. Itineraris historicogeogràfics i espirituals d’Aldo Giraudo i Giuseppe Biancardi

Aquesta és una guia dels llocs que han estat testimonis de l’aventura humana i cristiana esplèndida del sant dels joves. No és un simple manual turístic, sinó un subsidi que, partint del context històric i geogràfic, ajuda el lector a captar el missatge espiritual i pedagògic sorgit de l’experiència de Don Bosco. Per aquest motiu, a les referències històriques i geogràfiques relatives a les diverses poblacions, s’hi afegeixen passatges que il·lustren els episodis particularment significatius que van passar als llocs visitats. Les opcions de Don Bosco, els valors que les van inspirar, les indicacions espirituals i educatives i les seves realitzacions adquireixen, així, una força evocativa singular.

La guia està dividida en quatre parts, que corresponen a diferents moments de la vida de sant Joan Bosco:

1. Els anys de la infància i de la primera adolescència que s’articulen al voltant del Colle natal;

2. El període dels estudis a Chieri;

3. Els primers vuit anys de sacerdoci a Torí;

4. Els anys de la maduresa: a partir de Valdocco.

Agenda de la educación. de José Joaquín Gómez Palacios.

Amb l’inici de curs, apareix la temptació del mite de l’eterna tornada. En aquesta concepció cíclica del temps, els esdeveniments es repeteixen una vegada i una altra. Per revitalitzar i fer nova cada etapa, necessitem: vacances, festes, rituals. I quin lloc millor que una agenda per recordar i deixar constància de cadascun dels compromisos que ens ocupen al llarg del curs.

Destinada als qui eduquen des de l’escola o el lleure, està distribuïda per setmanes i abasta els dotze mesos de l’any segons el curs escolar. Ofereix plantilles per a la planificació global, els horaris i les anotacions. Un recurs pràctic i atractiu on els educadors podran plasmar el control del dia a dia docent.

Las brujas de Brookyn Pero ¿qué pasa?, de SOPHIE ESCABASSE

Segon títol de la deliciosa trilogia gràfica sobre la pèrdua i els canvis a la vida. Seleccionada amb els “2020 INDIES Introduce” dels llibreters americans. Lectors a partir de 10 anys. Idiomes castellà i català.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

BlogsLas cosas de Don Bosco
La sotana

La sotana

Nací en el taller de sastrería del maestro Andrea Fanelli de Chieri; sastre de las sotanas que visten los seminaristas por vez primera. Prontamente fui instruida en la alta dignidad a la que había sido llamada. En una habitación llena de bobinas de hilo negro,...