L’esport educatiu salesià confirma la seva aposta pel bàsquet de la mà del Real Betis

28 junio 2022

Comunicació Real Betis

l

Les Escoles Real Betis Baloncesto i Salesians han formalitzat diferents acords per desenvolupar i impulsar el bàsquet als centre escolars de Córdoba i Sevilla.

Les Escoles Real Betis Bàsquet i Salesians han formalitzat diferents acords per desenvolupar i impulsar el bàsquet als centre escolars de Córdoba i Sevilla-Triana.

Aquestes firmes s’han segellat després de les visites a l’estadi Benito Villamarín, on es va comptar amb la presència del director del col·legi, José Antonio Perdigones i amb el responsable del club Antonio Arellano, per part de Salesians Córdoba, i de Diego Molina i el coordinador d’esports José Manuel Ruiz, per part de Salesians Triana. A més, per part del Coosur Real Betis hi van ser presents el president Fernando Moral i Raúl Pérez.

El coordinador de les escoles del Real Betis Baloncesto, David Ortega, va recalcar «la importància d’aquest conveni, el qual marca una fita en el projecte d’escoles, no només per ser la primera escola a la província de Córdoba, sinó per la importància que té aquest col·legi al món del bàsquet andalús», compartien. Sobre l’acord a Sevilla s’uneixen així al projecte consolidat els últims anys a la casa salesiana de la Santísima Trinidad.

Totes les parts estan il·lusionades en arrencar com més aviat millor la campanya de preinscripcions, en la qual ja s’està treballant.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…