Lliurats els Premis UNICEF Espanya amb la tasca salesiana com a testimoni

13 septiembre 2023

Comunicación Alcoy San Vicente Ferrer

l

L'acte va omplir d'orgull a la casa salesiana d'Alcoi Sant Vicent Ferrer ja que, al costat de la Reina, es va situar l'alumna Aitana Belda Pérez, integrant del Consell Local d'Infància i Adolescència d'Alcoi.

Sa Majestat la Reina va presidir el passat 7 de setembre l’acte de lliurament dels “Premis UNICEF Espanya”, que reconeixen en aquesta edició a la Unitat de Cardiopaties Congènites de l’Hospital La Paz de Madrid.

Entre els guardonats, en la categoria Transforma; va rebre el reconeixement la periodista Alexia Columba Jerez, pel reportatge Els orfenats ucraïnesos: «Els descarreguen com a cadàvers, i es queden tota la vida, és el seu destí» publicat en el diari ABC, en la categoria Comunica; i a Shabana Basij-Rasikh, activista afganesa cofundadora de School of Leadership of Afghanistan, en la categoria Joaquín Ruiz-Giménez.

L’acte va omplir d’orgull a la casa salesiana d’Alcoi Sant Vicent Ferrer ja que, al seu costat, es va situar l’alumna Aitana Belda Pérez, integrant del Consell Local d’Infància i Adolescència d’Alcoi, impulsat per UNICEF Espanya des de fa mesos. “Bravo Aitana per la teva iniciativa. Això és una cosa digna d’esmentar i nosaltres volem fer-vos partícips d’això”, podia llegir-se en les xarxes socials de la presència salesiana.

PREMIS UNICEF ESPANYA

Els Premis UNICEF Espanya tenen l’objectiu de reconèixer i difondre el compromís i els esforços de persones, institucions, grups de persones o col·lectius que, a través de projectes, iniciatives o actuacions, contribueixen de manera significativa a canviar la vida dels nens i nenes més vulnerables i avançar en la defensa dels seus drets recollits en la Convenció sobre els Drets del Nen (1989).

Entre els guardonats en edicions anteriors hi destaquen: Malala Yousafzai, Francesco Tonucci, Ban Ki-moon, Proactiva Open Arms, S. M. la Reina Donya Sofia, l’Obra Social La Caixa, Polseres Candela, Fundació KMG-Etiòpia o l’advocat Nacho de la Mata.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

Familia Salesianasmx
Toma de posesión Ángel Asurmendi Burriana
La casa salesiana de Burriana acoge a Ángel Asurmendi como nuevo párroco de María Auxiliadora

La casa salesiana de Burriana acoge a Ángel Asurmendi como nuevo párroco de María Auxiliadora

El provincial saliente de SMX inició este sábado su etapa como titular de la Parroquia de María Auxiliadora de Burriana en la misa vespertina de las 19.30 horas, que contó con la presencia del vicario de la Diócesis de Segorbe-Castellón, Javier Aparici, y del resto de la comunidad salesiana de Burriana.

ActualidadFamilia Salesianassm
El IV Congreso Nacional de Hermandades de la Sagrada Entrada en Jerusalén, en Salesianos Cuidad Real

El IV Congreso Nacional de Hermandades de la Sagrada Entrada en Jerusalén, en Salesianos Cuidad Real

El IV Congreso Nacional de Hermandades y Cofradías de la Sagrada Entrada de Jesús en Jerusalén lleva preparándose desde el año pasado que recibía el testigo de la hermandad de Salamanca. El V Congreso se celebrará en Colmenar de Oreja (Madrid). Comunicando la fe El...