Lliurats els Premis UNICEF Espanya amb la tasca salesiana com a testimoni

13 septiembre 2023

Comunicación Alcoy San Vicente Ferrer

l

L'acte va omplir d'orgull a la casa salesiana d'Alcoi Sant Vicent Ferrer ja que, al costat de la Reina, es va situar l'alumna Aitana Belda Pérez, integrant del Consell Local d'Infància i Adolescència d'Alcoi.

Sa Majestat la Reina va presidir el passat 7 de setembre l’acte de lliurament dels “Premis UNICEF Espanya”, que reconeixen en aquesta edició a la Unitat de Cardiopaties Congènites de l’Hospital La Paz de Madrid.

Entre els guardonats, en la categoria Transforma; va rebre el reconeixement la periodista Alexia Columba Jerez, pel reportatge Els orfenats ucraïnesos: «Els descarreguen com a cadàvers, i es queden tota la vida, és el seu destí» publicat en el diari ABC, en la categoria Comunica; i a Shabana Basij-Rasikh, activista afganesa cofundadora de School of Leadership of Afghanistan, en la categoria Joaquín Ruiz-Giménez.

L’acte va omplir d’orgull a la casa salesiana d’Alcoi Sant Vicent Ferrer ja que, al seu costat, es va situar l’alumna Aitana Belda Pérez, integrant del Consell Local d’Infància i Adolescència d’Alcoi, impulsat per UNICEF Espanya des de fa mesos. “Bravo Aitana per la teva iniciativa. Això és una cosa digna d’esmentar i nosaltres volem fer-vos partícips d’això”, podia llegir-se en les xarxes socials de la presència salesiana.

PREMIS UNICEF ESPANYA

Els Premis UNICEF Espanya tenen l’objectiu de reconèixer i difondre el compromís i els esforços de persones, institucions, grups de persones o col·lectius que, a través de projectes, iniciatives o actuacions, contribueixen de manera significativa a canviar la vida dels nens i nenes més vulnerables i avançar en la defensa dels seus drets recollits en la Convenció sobre els Drets del Nen (1989).

Entre els guardonats en edicions anteriors hi destaquen: Malala Yousafzai, Francesco Tonucci, Ban Ki-moon, Proactiva Open Arms, S. M. la Reina Donya Sofia, l’Obra Social La Caixa, Polseres Candela, Fundació KMG-Etiòpia o l’advocat Nacho de la Mata.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…