Obrim camins amb Maria Auxiliadora

24 mayo 2023

Salesians Comunicació

l

La Família Salesiana a Espanya celebra la festa de Maria Auxiliadora amb multitud d'activitats en honor de la Mare de Déu de Don Bosco.

El passat 15 de maig va començar la Novena a Maria Auxiliadora. És l’esprint final cap a una de les festes més especials per a la Família Salesiana. Al canal de YouTube d’ANS s’han publicat diàriament els vídeos produïts per a l’ocasió.

Durant les darreres setmanes, les cases salesianes han desenvolupat multitud d’activitats per commemorar la festa de Maria Auxiliadora. Avui, 24 de maig, és un dia carregat de celebracions: des de primera hora del matí, amb el Rosari de l’aurora, i fins al final del dia, amb les processons i les revetlles.

A les escoles s’organitzen jocs, competicions esportives, actuacions teatrals i musicals, etc. Les parròquies s’engalanen per rebre els fidels devots de la Verge de Don Bosco. També els centres juvenils i les plataformes socials organitzen activitats al voltant de la festa.

Cases com les d’Algeciras, Las Palmas, Paseo de Extremadura o La Orotava han acollit carreres populars amb el nom de Maria Auxiliadora. A més, a la casa tinerfenya es va viure fa un mes la coronació de Maria Auxiliadora.

Maig salesià

Maig és un mes especialment salesià no només per la festa de Maria Auxiliadora. També hem celebrat els dies de Santo Domingo Savio, model de santedat juvenil, i Santa Maria Mazzarello, cofundadora amb Don Bosco de les Salesianes.

Per viure totes aquestes celebracions, els Salesians a Espanya han rellançat la web https://salesianos.info/mayosalesiano, on es poden trobar una gran quantitat de recursos per viure el mes de maig amb Maria Auxiliadora.

Des de Salesians Comunicació, convidem a compartir imatges i vídeos de la festa a les xarxes socials amb el hashtag #MariaAuxiliadora.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…