Preparats, llestos i a córrer per Don Bosco

1 febrero 2023

Manuel Serrano

l

Milers de corredors participen durant aquests dies a les carreres populars que porten el nom del fundador de la Família Salesiana.

Cross Don Bosco a Carabanchel (Madrid)

Una de les curses amb més solera és el Cross Don Bosco de Carabanchel, que s’organitza des de l’any 1968. Aquest any, se celebrarà el diumenge 5 de febrer als voltants de Salesians Carabanchel. Consta de quatre circuits i nou categories per edats, que permeten competir a tothom, des dels més petits fins als més grans.

Cursa Popular Don Bosco a Salamanca

Amb el lema ‘Alcanzando nuevas metas’, Salamanca acull la XXVIII edició de la Cursa Popular Don Bosco el proper diumenge 5 de febrer. Organitzen la prova el Centre Juvenil Salesians Pizarrales i el Col·legi Salesià San José, amb el patrocini de l’Ajuntament de Salamanca. Consta de categories per a tots els públics. Com a novetat, aquest any hi haurà nous recorreguts per a algunes de les categories.

Cursa Popular Don Bosco a Valladolid

També el 5 de febrer, la Casa de Joventut organitza a Valladolid la XXIV edició de la Cursa Popular Don Bosco, amb el patrocini de l’Ajuntament de la capital pucel·lana. Consta de diversos circuits i categories perquè hi puguin participar corredors de totes les edats.

Cross Don Bosco a Puebla de la Calzada

La localitat de Puebla de la Calzada (Badajoz) va acollir, diumenge passat 22 de gener, la celebració del XX Cross Don Bosco, promogut des del col·legi salesià en col·laboració amb diverses entitats públiques i privades. Hi va haver participació de corredors de totes les edats en aquesta prova, inclosa al VIII Circuit Run Nadalenc Vegas Bajas.

Cursa Solidària Don Bosco a Jerez de la Frontera

El passat diumenge 22 de gener, es va celebrar la IX Cursa Solidària Don Bosco a Jerez de la Frontera, organitzada pel Col·legi Salesià Manuel Lora Tamayo. Amb diferents distàncies i categories, la carrera va tenir com a objectiu la recaptació de fons per donar suport a la tasca social salesiana cap a les persones sense sostre de la ciutat, en el marc del projecte Sempre Avanti.

Cursa Solidària per Don Bosco a Alacant

Salesians Alacant organitza, en col·laboració amb entitats públiques i privades de la ciutat, la VIII Cursa Solidària amb motiu de la festa de Don Bosco. Corredors de totes les edats tindran ocasió de participar en aquesta edició el dissabte 4 de febrer. Els fons recaptats aniran destinats a dos projectes solidaris: el pis d’emancipació de la Fundació FISAT a Alacant i el projecte Líban de l’ONGD Bosco Global.

Cursa Solidària The Bosco Run a Sarrià (Barcelona)

Salesians Sarrià (Barcelona), amb la col·laboració de l’escola Salesianes Santa Dorotea, va organitzar la VII edició de la Cursa Solidària The Bosco Run el passat diumenge 22 de gener a la ciutat comtal. Amb diferents categories, la competició tenia com a objectiu solidari recaptar fons per al projecte social i educatiu Repassem Junts.

Carrera Don Bosco a Albacete

Tot i que ja no hi ha presència salesiana a Albacete capital, des de fa uns anys se celebra la Cursa Don Bosco al barri de San Pablo. La quarta edició, que va tenir lloc el passat diumenge 29 de gener, va congregar desenes de participants de totes les edats. Els corredors no només van gaudir de la competició esportiva, sinó que van contribuir amb la seva participació a recaptar fons per a la parròquia de San Pablo.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadFamilia Salesianasmxssm
«El mundo salesiano reunido a los pies de la Señora del Sueño»

«El mundo salesiano reunido a los pies de la Señora del Sueño»

Así iniciaba Tarcízio Morais, Superior de la Inspectoría Salesiana de Portugal (POR) su presentación en la inauguración del 9º Congreso Internacional de María Auxiliadora, celebrado en Fátima entre el 29 de agosto y 2 de septiembre. Cerca de 300 miembros de los diferentes grupos de Familia Salesiana de España han vivido esta experiencia de fe y fraternidad.