Professorat de recent incorporació rep formació sobre la relació educativa salesiana a l’escola: presència i assistència

2 febrero 2023

Salesians Comunicació

l

La tradicional formació inicial per al segon any es va impartir a Málaga i va tractar l'estil educatiu salesià, la relació amb els joves i la convivència en el marc de l'escola salesiana.

Més d’un centenar de docents de nova incorporació van participar a la tradicional formació inicial per a segon any que es va impartir a Málaga. La casa Diocesana d’espiritualitat Beato Manuel González va acollir aquesta trobada formativa sobre la relació educativa salesiana a l’escola que va estar acompanyades per l’equip coordinador d’Escoles, encapçalat pel salesià Miguel Canino, i que va comptar amb la participació del formador Pablo Viudes, orientador de la casa de Sant Antoni Abat de València.

Rafael Ruiz de l’equip inspectorial d’Escoles explicava, en línia amb l’itinerari començat en anys anteriors, que “els docents han adquirit durant aquests dos dies de formació i convivència competències en clau salesiana, per continuar creixent en la tasca educativa que fan amb els més joves” .

Alguns dels nuclis tractats pels professors durant les jornades formatives van ser l’estil educatiu salesià, la relació amb els joves i la convivència en el marc de l’escola salesiana.

[deg_elastic_gallery gallery_ids=»92350,92351,92352,92353,92354,92355,92356,92357,92358″ _builder_version=»4.19.4″ _module_preset=»default» global_colors_info=»{}»][/deg_elastic_gallery]

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…