Salesians Alcoi Joan XXIII resumeix la seva aposta europea sota el reclam de les ‘experiències E+’

23 junio 2022

Comunicació

l

Projectes com la ICT2, CLIL in Education, 3R2S o Xarxa FP són algunes de les iniciatives úniques i irrepetibles que permeten conèixer nous llocs, cultures, costums, amistats i millorar l'idioma a les escoles salesianes.

Durant aquest curs que s’acaba han estat molts els alumnes i professors que han pogut gaudir d’aquestes noves vivències, gràcies als diversos projectes europeus que l’escola Salesians Joan XXIII d’Alcoi porta endavant.

Informes, preparatius o substitucions són part del procés. Una feina que al final segur que ha valgut la pena per poder brindar i aprofitar totes aquestes oportunitats i que fa que l’escola treballi per mantenir i assolir nous projectes.

Els projectes en què han participat un total de 40 alumnes i 15 professors han estat: ICT2 (International ICT Competitions II for Increasing the Quality of Secondary Education), CLIL in Education (Content and Language Integrated Learning), 3R2S (Transnational collaboration between schools to develop learners of sustainable development and language learning) i Xarxa FP (Mobilitats FCT per a alumnes FPB). Han visitat Francia, Austria, República Checa, Eslovenia y Eslovaquia.

Els coordinadors d’aquests projectes afirmen que estan agraïts a tots els socis europeus per l’acollida, l’organització i l’atenció perquè les trobades es poguessin realitzar en tots i cadascun dels projectes. “Mil gràcies a tots els que els heu fet possible, (tant els que han estat a primera línia, com els que han treballat a l’ombra) demostrant una vegada més que som una família oberta i acollidora”, compartien.

 

 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

BlogsLas cosas de Don Bosco
La lámpara de gas

La lámpara de gas

Una nueva luz Nací en la fábrica “Gas e luce Torino”. Tanto yo, como cientos de hermanas mías, llevábamos impreso el sello del progreso. La intensa y brillante luz que brotaba de nuestras cabezas mejoraba el alumbrado de los hogares de la ciudad. Protegieron mi...