Salesians Alcoi Joan XXIII resumeix la seva aposta europea sota el reclam de les ‘experiències E+’

23 junio 2022

Comunicació

l

Projectes com la ICT2, CLIL in Education, 3R2S o Xarxa FP són algunes de les iniciatives úniques i irrepetibles que permeten conèixer nous llocs, cultures, costums, amistats i millorar l'idioma a les escoles salesianes.

Durant aquest curs que s’acaba han estat molts els alumnes i professors que han pogut gaudir d’aquestes noves vivències, gràcies als diversos projectes europeus que l’escola Salesians Joan XXIII d’Alcoi porta endavant.

Informes, preparatius o substitucions són part del procés. Una feina que al final segur que ha valgut la pena per poder brindar i aprofitar totes aquestes oportunitats i que fa que l’escola treballi per mantenir i assolir nous projectes.

Els projectes en què han participat un total de 40 alumnes i 15 professors han estat: ICT2 (International ICT Competitions II for Increasing the Quality of Secondary Education), CLIL in Education (Content and Language Integrated Learning), 3R2S (Transnational collaboration between schools to develop learners of sustainable development and language learning) i Xarxa FP (Mobilitats FCT per a alumnes FPB). Han visitat Francia, Austria, República Checa, Eslovenia y Eslovaquia.

Els coordinadors d’aquests projectes afirmen que estan agraïts a tots els socis europeus per l’acollida, l’organització i l’atenció perquè les trobades es poguessin realitzar en tots i cadascun dels projectes. “Mil gràcies a tots els que els heu fet possible, (tant els que han estat a primera línia, com els que han treballat a l’ombra) demostrant una vegada més que som una família oberta i acollidora”, compartien.

 

 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

También te puede interesar…

Centros Juvenilesssm
¡En Verano, de nuevo contigo!, más de 30 jóvenes voluntarios apostando por sus pueblos

¡En Verano, de nuevo contigo!, más de 30 jóvenes voluntarios apostando por sus pueblos

El lunes 4 de julio han comenzado las actividades del campamento urbano “Campamuriel Don Bosco 2022” con más de 130 participantes en las instalaciones del Centro Don Bosco de Villamuriel de Cerrato. Lo ha inaugurado, en torno a las 10 de la mañana , Roberto Martín,...

ActualidadCentros Juvenilessmxssm
La campaña Jóvenes en Positivo abre camino hacia una visión de la juventud activa y transformadora

La campaña Jóvenes en Positivo abre camino hacia una visión de la juventud activa y transformadora

la campaña promovida por el Centro Nacional Salesiano de Pastoral Juvenil, La Coordinadora Estatal de Plataformas Sociales Salesianas, la Confederación de Centros Juveniles Don Bosco, Escuelas Salesianas, Misiones Salesianas, y las ONGD Jóvenes y Desarrollo y Bosco Global, han visibilizado y dado voz a muchos de los principales temas que preocupan a las personas jóvenes a través de la campaña Jóvenes en Positivo.

smxSocial
Bosco Global acompaña a los adolescentes de Salesianos Morón en la creación de un vídeo para sensibilizar sobre la riqueza de la diversidad

Bosco Global acompaña a los adolescentes de Salesianos Morón en la creación de un vídeo para sensibilizar sobre la riqueza de la diversidad

Alumnado de 1º y 2º de la ESO lo realizan en el marco del proyecto “Desmontando tu lado hater”, impulsado por la ONGD y financiado por la Agencia Andaluza de Cooperación Internacional para el Desarrollo.