Salesians Juan XXIII presenta ‘AlcoiBot’, la Fira de Robòtica Educativa i noves tecnologies

17 febrero 2023

Salesians Alcoi. Comunicació.

l

L'ajuntament de la ciutat i la Universitat Politècnica donen suport a aquesta iniciativa que ja va tenir gran èxit en la seva primera edició.

Durant el matí del 16 de febrer va tenir lloc a l’Ajuntament d’Alcoi la presentació i roda de premsa de la 2a edició de la Fira de Robòtica Educativa i Noves Tecnologies que se celebrarà el proper 31 de març de 2023 a Salesians Joan XXIII d’Alcoi.

Un jurat professional reconeixerà els projectes més ben valorats destacant diferents aspectes com l tècnica, disseny, fins socials, originalitat, entre d’altres. La participació exposant projectes a AlcoiBot està orientada a alumnes dels darrers cursos de Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles Bàsics, Grau Mitjà i Superior, per la qual cosa la varietat i creativitat dels treballs és molt rica.

La iniciativa AlcoiBot està recolzada per l’Ajuntament d’Alcoi, la Universitat Politècnica de València i diverses empreses especialitzades del sector. Totes aquestes Institucions estaran presents a Salesians Joan XXIII el dia de la fira.

A la primera edició van participar, en els seus més de 1.000 metres quadrats d’exposició, més de 30 projectes de robòtica educativa elaborats tant per alumnes del propi centre com d’altres centres de la ciutat i de la comarca, que van exposar i explicar els seus treballs als visitants. També van comptar amb més d’una desena d’estands d’empreses especialitzades del sector relacionades amb el disseny i la impressió 3D, drons, electromecànica, telecomunicacions, etc. A més, Salesians Alcoi comptava amb un estand en què es mostraven diferents tallers de robòtica completament interactius i participatius per als visitants, i una zona d’activitats tecnològiques, així com els estands de l’Ajuntament d’Alcoi i del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…