Salesians Sant Joan Bosco de València participa com a centre amfitrió en l’experiència “iMou-te”

8 julio 2022

Salesians Comunicació

l

Intercanvi de professorat per donar a conèixer el programa SomRiu, una experiència d'educació emocional i meditació.

El col·legi salesià Sant Joan Bosco de València ha participat en una experiència d’intercanvi del professorat titulada “iMou-te” promoguda per la Conselleria d’Educació i en què el col·legi forma part com a centre amfitrió per acollir docents d’altres col·legis interessats en el projecte global “SomRiu, una experiència d’educació emocional i meditació”.

Iván Esteban i Mireia Fuster van ser els encarregats de donar a conèixer el programa a totes les etapes. Van poder participar en una sessió de formació amb altres docents del col·legi, així com veure en directe una sessió pràctica a Primària, parlar amb diferents agents educatius responsables en actiu implicats en la posada en pràctica del Programa i rebre una transmissió de coneixements, experiències i materials diversos.

Els participants del col·legi Sagrat Cor de Meliana van explicar en finalitzar que “l’experiència pràctica del programa ‘SomRiu’ és molt interessant, que compta amb una clau que és la prèvia interiorització del que és la meditació, per després poder ensenyar-la. A més de reforçar aptituds com la concentració i l’atenció plena, l’alumnat té l’oportunitat de connectar amb un mateix, conèixer i gestionar les emocions, tant positives com negatives. Donant un gran ventall d’oportunitats a la predisposició davant de tasques, conflictes i la vida”.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

También te puede interesar…

Socialssm
“Na Rúa” en Salesianos Lugo celebra su décimo aniversario siendo un referente educativo

“Na Rúa” en Salesianos Lugo celebra su décimo aniversario siendo un referente educativo

Isabel Ferreiro orientadora del CEIP Paradai de Lugo conocedora del programa e invitada al aniversario escribía una carta en el periódico “El Progreso” de Lugo: “La Fundación JuanSoñador hace una estupenda labor y eso se pudo visualizar en el 10º aniversario del...