Salesians Santísima Trinidad rep la donació de pilotes sonores per part del Sevilla Futbol Club dins del projecte ‘White Flag’

9 junio 2022

Comunicació Sevilla F.C

l

S'han distribuït a col·legis de tot Espanya més de 300 pilotes sonores com a fruit de la seva col·laboració, a través de la Fundació Sevilla FC. La iniciativa, organitzada per l'ONG Youth Oramas i finançada per la Unió Europea, té al Sevilla FC com a referència i via d'entrada a Espanya, on altres organitzacions com l'ONCE, la Federació Espanyola d'Esports per a Cecs i 'Fútbol Más España' es van unir posteriorment.

El Sevilla FC ha distribuït a col·legis de tot Espanya més de 300 pilotes sonores com a fruit de la seva col·laboració, a través de la Fundació Sevilla FC, amb el Projecte White Flag. La iniciativa, organitzada per l’ONG Youth Oramas i finançada per la Unió Europea, té el Sevilla FC com a referència i via d’entrada a Espanya, on altres organitzacions com la ONCE, la Federació Espanyola d’Esports per a Cecs i ‘Fútbol Más España’ es van unir posteriorment.

La col·laboració del Sevilla FC es va escenificar el passat 16 de maig amb el lliurament de pilotes sonores al professorat del Col·legi Salesià Santísima Trinidad. A l’acte, que va comptar amb la presència del conseller Luis Castro, del director de negoci de l’entitat, Jorge Paradela, i del responsable de la Fundació Sevilla FC, Santiago González, es van realitzar exercicis pràctics i xerrades instructives per a diferents alumnes que van aprendre la importància de no deixar enrere cap company amb discapacitat visual.

També s’ha elaborat material didàctic amb què els professors dels diferents centres puguin treballar per millorar la inclusió a través de l’esport. La integració dels nens amb discapacitat visual a través de l’esport, especialment el futbol, és el pilar d’aquest projecte que torna a col·locar el Sevilla FC a l’avantguarda d’iniciatives amb impacte social positiu entre joves del país. Així ho va destacar el president de ‘Youth Oramas’, Elias Mastoras. Igualment agraïda per aquesta iniciativa es va mostrar la delegada territorial de la Conselleria d’Educació de la Junta d’Andalusia, María José Eslava Nieto.

El Sevilla FC segueix molt sensibilitzat amb l’entorn social que l’envolta, un dels pilars bàsics de l’ambiciós Pla Estratègic de Sostenibilitat que està desenvolupant l’Entitat. Gràcies al Projecte White Flag ha aconseguit una acció en què ha impactat en més de 25.000 alumnes de tot Espanya.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

También te puede interesar…

Socialssm
El proyecto Nono Nails de Pinardi-Las Naves ganador de la 10ª edición de Gira Jóvenes de Coca-Cola

El proyecto Nono Nails de Pinardi-Las Naves ganador de la 10ª edición de Gira Jóvenes de Coca-Cola

Desde el mes de enero 65 chicos y chicas de Grado Medio y Formación Profesional Básica de Pinardi-Las Naves en Alcalá de Henares han participado en la 10ª Edición de Gira Jóvenes, programa que, desde 2012, promueve el desarrollo personal y profesional de los...

Familia Salesianassm
6 nuevos Salesianos Cooperadores en Fuenlabrada: “la Santidad consiste en estar siempre alegres”

6 nuevos Salesianos Cooperadores en Fuenlabrada: “la Santidad consiste en estar siempre alegres”

Hoy la familia salesiana y la sociedad en la que vivimos, tienen motivos para estar de fiesta. Una fiesta que nos provoca júbilo y nos transmite esperanza. En la sociedad actual, llama la atención que un grupo de personas seglares hagan comunitariamente “una...