Salesians Santísima Trinidad rep la donació de pilotes sonores per part del Sevilla Futbol Club dins del projecte ‘White Flag’

9 junio 2022

Comunicació Sevilla F.C

l

S'han distribuït a col·legis de tot Espanya més de 300 pilotes sonores com a fruit de la seva col·laboració, a través de la Fundació Sevilla FC. La iniciativa, organitzada per l'ONG Youth Oramas i finançada per la Unió Europea, té al Sevilla FC com a referència i via d'entrada a Espanya, on altres organitzacions com l'ONCE, la Federació Espanyola d'Esports per a Cecs i 'Fútbol Más España' es van unir posteriorment.

El Sevilla FC ha distribuït a col·legis de tot Espanya més de 300 pilotes sonores com a fruit de la seva col·laboració, a través de la Fundació Sevilla FC, amb el Projecte White Flag. La iniciativa, organitzada per l’ONG Youth Oramas i finançada per la Unió Europea, té el Sevilla FC com a referència i via d’entrada a Espanya, on altres organitzacions com la ONCE, la Federació Espanyola d’Esports per a Cecs i ‘Fútbol Más España’ es van unir posteriorment.

La col·laboració del Sevilla FC es va escenificar el passat 16 de maig amb el lliurament de pilotes sonores al professorat del Col·legi Salesià Santísima Trinidad. A l’acte, que va comptar amb la presència del conseller Luis Castro, del director de negoci de l’entitat, Jorge Paradela, i del responsable de la Fundació Sevilla FC, Santiago González, es van realitzar exercicis pràctics i xerrades instructives per a diferents alumnes que van aprendre la importància de no deixar enrere cap company amb discapacitat visual.

També s’ha elaborat material didàctic amb què els professors dels diferents centres puguin treballar per millorar la inclusió a través de l’esport. La integració dels nens amb discapacitat visual a través de l’esport, especialment el futbol, és el pilar d’aquest projecte que torna a col·locar el Sevilla FC a l’avantguarda d’iniciatives amb impacte social positiu entre joves del país. Així ho va destacar el president de ‘Youth Oramas’, Elias Mastoras. Igualment agraïda per aquesta iniciativa es va mostrar la delegada territorial de la Conselleria d’Educació de la Junta d’Andalusia, María José Eslava Nieto.

El Sevilla FC segueix molt sensibilitzat amb l’entorn social que l’envolta, un dels pilars bàsics de l’ambiciós Pla Estratègic de Sostenibilitat que està desenvolupant l’Entitat. Gràcies al Projecte White Flag ha aconseguit una acció en què ha impactat en més de 25.000 alumnes de tot Espanya.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

BlogsLas cosas de Don Bosco
El plumero

El plumero

El 8 de diciembre de 1841 Don Bosco se dispone a decir misa en la Iglesia de San Francisco de Turín. El sacristán, Giuseppe Comotti, golpea con el mango del plumero a un pobre aprendiz llamado Bartolomé Garelli. Don Bosco afea al sacristán su actitud. Llama amigo al muchacho e inicia con él su obra a favor de los chicos.