Salesians s’imposa en el primer Pecha Kucha Elche de la Fundació Liderar con Sentido Común

2 noviembre 2023

Onda Cero

l

Ha reunit més de 400 estudiants de centres educatius d'Elx, Crevillent i el municipi de Los Montesinos.

El centre educatiu Salesians Elx ha aconseguit la victòria en el primer Pecha Kucha Elche organitzat per la Fundació Liderar con Sentido Común, que s’ha celebrat aquest dimarts a l’auditori principal del centre de congressos Ciutat d’Elx.

Hi han participat alumnes dels següents centres docent d’Elx: col·legi Lope de Vega, Salesianos, La Devesa School d’Elx, el Newton College Elx, i l’IES Monserrat Roig i Tirant Lo Blanc.

A més, s’ha comptat amb la participació d’alumnes de l’institut Macià Abela de Crevillent i del Remedios Muñoz de la localitat de Los Montesinos `Remedios Muñoz’.

Durant el Pecha Kucha, que és el mètode de presentació de moda als Estats Units, cadascun dels catorze equips d’estudiants participants han exposat projectes innovadors relacionats amb l’ús de les noves tecnologies per aportar solucions als reptes de la societat actual.

A més de Salesians Elx han estat reconeguts per la seva tasca durant l’esdeveniment els estudiants de La Devesa School Elx, així com els equips dels instituts de Los Montesinos, de Crevillent i del Monserrat Roig de la ciutat il·licitana.

L’acte ha estat inaugurat per Juan José Cortés, director general d’Innovació de la Generalitat Valenciana que ha destacat que, en l’àmbit de la innovació, “és molt necessari liderar amb sentit comú i que cal tenir en compte que innovar no sempre té a veure amb la tecnologia sinó amb fer les mateixes coses de manera diferent”.

El primer Pecha Kucha Elx ha comptat amb la col·laboració, entre altres entitats, de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Elx, de l’Ajuntament de Crevillent, de la Prefectura de la Policia Local d’Elx, de la Universitat CEU Cardenal Herrera, de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, del Grup Antón, El Corte Inglés i l’empresa Serki Ascensors.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…