Temps Interior proposa els comentaris a l’evangeli diari per aquest mes d’octubre

29 septiembre 2022

Salesians Comunicació

l

Temps Interior té una característica peculiar que li confereix originalitat: juntament amb reflexions teològiques i espirituals, aporta dades d'història comparada, arqueologia i ambient sociocultural de l'època.

Els evangelis diaris de Temps Interior, elaborats pel salesià José J. Gómez Palacios, tenen una característica peculiar que lis confereixen originalitat: juntament amb reflexions teològiques i espirituals, aporta dades d’història comparada, arqueologia i ambient sociocultural de l’època en què va viure Jesús i els primers cristians.

Aquesta peculiaritat no és cap novetat. Així ho feia don Bosco quan explicava textos de l’Antic i el Nou Testament. Donava els seus comentaris en dades extretes de Flavio Josefo, historiador contemporani a Jesús, i de l’extensa obra bíblica del benedictí Agustín Calmet.

Temps Interior també ofereix una profusió d’imatges bíbliques en alta resolució. Cada text de l’evangeli és acompanyat per la seva il·lustració corresponent, que en general presenta objectes, paisatges, usos i costums de la terra que va recórrer Jesús amb els seus deixebles.

Temps interior apareix el primer dia de cada mes en format PDF d’alta resolució: dos arxius mensuals, un per cada quinzena.

Jose J. Gómez Palacios, salesià de la casa de Borriana, és autor també de ‘El comentario bíblico de 2019’ o ‘Las cosas de Don Bosco’, llibre que s’ha traduït a l’italià, eslovè, croat, a més de l’edició de Colòmbia i és membre del consell de redacció de Misión Joven.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadssmVisitaExtraordinaria
Los Coordinadores Generales de Pastoral de Santiago el Mayor comienzan a soñar el nuevo curso

Los Coordinadores Generales de Pastoral de Santiago el Mayor comienzan a soñar el nuevo curso

Los Coordinadores Generales de Pastoral de las Casas de la inspectoría de Santiago el Mayor celebraron su asamblea anual los pasados 24 y 25 de abril en la Casa de Ejercicios de la Esclavas del Cristo Rey de Madrid. Un foro de evaluación y reflexión convocado por...