Tot a punt per a la Jornada Salesiana de l’Esport Educatiu

16 marzo 2023

Salesians Comunicació

l

El proper 25 de març, de 10.00 a 18.00, a la casa Inspectorial Santiago el Mayor a Madrid i comptarà amb les ponències d'Iñaki Alonso, de l'Athletic Club, Alberto Martín, del Reial Betis, i Gonzalo Quintana, de l'Atllético de Madrid.

El proper 25 de març, de 10:00 a 18:00, a la casa Inspectorial Santiago el Mayor, ubicada al C/ Marqués de la Valdavia 2 de Madrid, tindrà lloc una nova edició de la Jornada Salesiana de l’Esport Educatiu de Salesians Espanya.

Aquesta trobada, organitzada per la comissió d’Esport Educatiu de les Inspectories Salesianes Maria Auxiliadora i Santiago el Mayor, està adreçada a referents locals de l’esport educatiu, professorat d’educació física, responsables d’activitats esportives, associacions i clubs esportius, principalment.

El programa d’aquesta edició comptarà amb les ponències d’Iñaki Alonso, responsable de Protecció de l’Athletic Club, que parlarà sobre la protecció i generació d’espais segurs a l’esport, Alberto Martín, director de l’àrea de metodologia d’entrenament del Real Betis, que explicarà la seva aplicació a l’esport base, i Gonzalo Quintana, de la secretaria tècnica del Atlético de Madrid.

Els participants tindran ocasió durant la tarda de dialogar en un col·loqui.

La inscripció està disponible fins a completar les places.

L’ESPORT EDUCATIU SALESIÀ

L’esport és educatiu, en la varietat de les obres i presències, quan es troba emmarcat en el Projecte Educativo-Pastoral del Centre, amb uns fins clars i concrets, una estructura definida, més enllà de tota improvisació i animat per persones concretes serioses, responsables i portadores de valors. Aquests elements poden sens dubte validar aquest mitjà educatiu integral que és l’esport amb el seu ric ventall de possibilitats.

Però l’esport també és una estupenda plataforma d’acció pastoral. Hi ha una sèrie d’elements que fan de l’esport un lloc de proposta evangèlica i pastoral en clau salesiana per als infants i joves com a capacitat de convocatòria i formació de grup; el desenvolupament de valors com l’esforç, la solidaritat, la disciplina, l’altruisme, la preocupació pel treball dels altres; i, la possibilitat de compartir experiències i models didentificació, amb gran sentit de confiança i obertura als membres de l’equip i animadors esportius.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

BlogsLas cosas de Don Bosco
La lámpara de gas

La lámpara de gas

Una nueva luz Nací en la fábrica “Gas e luce Torino”. Tanto yo, como cientos de hermanas mías, llevábamos impreso el sello del progreso. La intensa y brillante luz que brotaba de nuestras cabezas mejoraba el alumbrado de los hogares de la ciudad. Protegieron mi...