Un alumne salesià campió de la Comunitat Valenciana de pàdel

7 julio 2022

Comunicació Salesians Ibi

l

L’alumne de Salesians Ibi, Carlos Martí, amb el seu company Miguel Hernández, pertanyents a l’acadèmia TFA Formació, partien com a parella número dos del circuit en categoria infantil. Després d’uns quarts de final i semifinal on no van donar possibilitat als rivals, arribaven a una final contra la parella número 1, on es preveia un xoc complicat. Després de dues hores de partit, es van proclamar Campions de la Comunitat Valenciana per un 6/4,4/6,6/4

Aquest títol els atorga el títol dʻEsportistes dʻElit i la preselecció per a la Selecció Valenciana de pàdel. Actualment està al lloc núm. 4 del rànquing de la Comunitat Valenciana i núm. 33 al rànquing nacional.

L’esport educatiu salesià

L’esport educatiu salesià es troba emmarcat en el Projecte Educativo-Pastoral de les cases salesianes, amb unes finalitats clares i concretes, una estructura definida, més enllà de tota improvisació i animat per persones concretes serioses, responsables i portadores de valors. Però l’esport també és una estupenda plataforma d’acció pastoral. Hi ha una sèrie d’elements que fan de l’esport un lloc de proposta evangèlica i pastoral en clau salesiana per als infants i joves com a capacitat de convocatòria i formació de grup; el desenvolupament de valors com l’esforç, la solidaritat, la disciplina, l’altruisme, la preocupació pel treball dels altres; i, la possibilitat de compartir experiències i models didentificació, amb gran sentit de confiança i obertura als membres de l’equip i animadors esportius.

VISITA L’ESPAI WEB DE L’ESPORT EDUCATIU SALESIÀ

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

También te puede interesar…