‘Una Inspectoria a la motxilla’: Salesians Maria Auxiliadora acomiada el curs amb la celebració de la trobada entre els consells

8 junio 2023

Salesians Comunicació

l

La tarda del 7 de juny va tenir lloc una cita que va reunir gairebé un miler de participants al voltant del canal de Youtube i va comptar amb la participació de diferents convidats com Ángel Asurmendi, Fernando Miranda, José Luis Navarro o Jordi Lleixà.

La tarda del 7 de juny va tenir lloc la celebració de la trobada entre els consells d’Obra / Comunitat Educativo Pastoral (CEP) i el Consell Inspectorial que es va desenvolupar per tercer any consecutiu en un format on line que va reunir més de mig miler de participants al voltant del canal de Youtube de SMX per gaudir d’un programa titulat ‘Una Inspectoria a la motxilla’.

En aquesta ocasió la cita va optar per emular un conegut programa de televisió de finals dels 90, amb una picada d’ullet a Aragó com a arrels del nou inspector, en què diferents convidats recorren diferents paratges per mostrar la seva cara més íntima.

L’inspector salesià, Ángel Asurmendi, el nou Inspector, Fernando Miranda, el vicari inspectorial, José Luis Navarro, o el delegat de Pastoral Juvenil, Jordi Lleixà, van ser alguns dels protagonistes d’aquesta trobada virtual conduïda per la Delegació de Comunicació en què es va fer el llançament de la programació del curs 2023-2024 per a tots els ambients de les presències i els diversos grups de la Família Salesiana, abans que les comunitats locals es posin amb la tasca de pensar i planificar els propers mesos.

«Queda molt camí per endavant, però aquesta trobada em fa recordar la frase de Pere Casaldáliga: Has viscut? Has estimat? I jo, sense dir res, obriré el cor ple de noms. És el que sento ara, per tota la gent coneguda i amb qui s’ha treballat a la inspectoria», explicava Ángel Asurmendi al seu moment de comiat.

En un clima familiar, amb nombrosos missatges d’agraïment a través del xat en directe, els participants van tenir ocasió de recórrer un simbòlic sender per tractar temes com els diferents elements que es porten a la motxilla inspectorial, els objectius del Projecte Orgànic o les aplicacions del Projecte Educativo Pastoral Salesià per a l’any entrant.

Entre els objectius d’aquesta trobada estaven avaluar el curs present, posar el tancament especial de la campanya ‘Obrim camins’, i presentar el nou lema pastoral, ‘Un somni per a tu’, que serà el fil conductor dels propers dotze mesos per a les inspectories salesianes d’Espanya. Igual que en anys anteriors estarà disponible el contingut, justificació i la imatge corporativa en una web que recollirà tot el material preparat per a l’ocasió a Un somni per a tu / Campanya Inspectorial 2023-24.

Després del treball per grups en què es va poder posar en comú aquest somni des de lo local fins a lo inspectorial tocava tornar al camí per acomiadar-se. «Una paraula d’agraïment a totes les persones que en el camí heu estat presents aquests anys i ens porten fins aquí. També una paraula d’ànim i entusiasme a tots els salesians, laics i joves que s’uneixen en aquest punt en el camí que tenim al davant», compartia en la seva intervenció final el nou Inspector.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…