Anunciada la Coronació Canònica de Maria Auxiliadora a La Palma del Condado

15 octubre 2023

Salesians Comunicació

l

Serà el proper 5 d'octubre del 2024 la celebració d'aquest acte de coronació de Maria Auxiliadora a partir de les 19 h a la Plaça d'Espanya.

Des de la Casa salesiana de La Palma del Condado es va anunciar amb gran goig, durant l’eucaristia del diumenge 15 d’octubre, que el Bisbe Mons. Santiago Gómez Sierra, va tenir a bé aprovar i concedir la coronació canònica de Maria Auxiliadora a la imatge de la presència salesiana. Entre els motius recollits es destaca l’arrelament i la devoció de Maria Auxiliadora en aquesta terra.

Serà el proper 5 d’octubre del 2024 la celebració d’aquest acte de coronació de Maria Auxiliadora a partir de les 19:00 a la Plaça d’Espanya.Vinculat a aquest esdeveniment, que ja és una mostra d’afecte cap a la nostra Mare, s’associen diferents projectes socials dirigits a atendre els joves en situació de vulnerabilitat, com són les beques de Maria Auxiliadora, per a estudiants universitaris, les beques Sant Joan Bosco, per ajuda a estudiants d’Educació Primària i Secundària, a més de la col·laboració amb projectes de Càritas i la Fundació Don Bosco Salesians Social. D’altra banda es farà un acte de presentació del programa i el cartell, que tindrà lloc la tarda del 15 de novembre, al qual convidem tota la família salesiana i els mitjans interessats a difondre una celebració tan assenyalada”, compartia Jorge Juan Reyes Macías, director titular de la presència salesiana en aquesta primera comunicació.

“Per últim, volem agrair enormement el suport rebut per part de nombroses famílies, de persones devotes, de grups de la Família Salesiana de la localitat, de l’Excm. Ajuntament de La Palma del Condado, de la parròquia de Sant Joan Baptista i altres institucions. La seva adhesió a aquesta iniciativa ha estat fonamental”, afegia el salesià.

«Esperem que aquesta notícia sigui acollida amb afecte, devoció i solidaritat i convidem a tothom a participar d´aquest esdeveniment històric», concloïa en aquest missatge dirigit a tota la Família Salesiana.

ACTE DE PRESENTACIÓ

Durant la tarda del 15 de novembre, a partir de les 19:00, al saló d’actes de l’Ajuntament (plaça d’Espanya, núm. 14), tindrà lloc la presentació del logo, cartell i els actes de la celebració de la Coronació esmentada.

Hi intervindran Manuel García Félix, alcalde de La Palma del Condado, Jorge Juan Reyes Macías, director de la Casa Salesiana, Eugenio Bernal Pérez, president de l’Associació de Maria Auxiliadora de La Palma del Condado i, Abraham Ceada, autor del logo, i el pintor, Jonathan Sánchez, autor del cartell.

Entre els actes previstos, que seran presentats amb tot detall, destacar el trasllat de Maria Auxiliadora el diumenge 8 de setembre de 2024, dia de la nativitat de la Santísima Verge, després de l’eucaristia dominical, de l’Església del Salvador a l’Església Parroquial San Juan Bautista.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…