“Ens crides a viure el teu somni”, lema de la campanya vocacional de Salesians per a l’any 2024

8 enero 2024

Salesians Comunicació

l

A l'inici del nou any, i amb la festa de Don Bosco a l'horitzó, arriba una proposta educativa-pastoral per seguir cuidant la promoció i la cultura vocacional amb un ampli banc de recursos.

A l’inici del nou any, i amb la festa de Don Bosco a l’horitzó, arriba a les presències salesianes d’Espanya la campanya vocacional 2024; una proposta educativa-pastoral que vol seguir cuidant la promoció i la consolidació d’una autèntica cultura vocacional a totes les cases de les Inspectories de Santiago el Mayor (SSM) i Maria Auxiliadora (SMX).

En el marc de la campanya pastoral anual “Un somni per a tu” es presenta la campanya vocacional “Ens crides a viure el teu somni”, amb la imatge bíblica de l’evangeli de Lluc (Lc 2, 41-52) i la paraula del Papa a Christus Vivit que també il·lumina i crida a viure el somni que Déu té per a cadascú.

“Us convidem a implementar la campanya a les vostres realitats locals: articulant estratègies, facilitant temps, coordinant responsables i ambients, animant els diferents grups de la Família Salesiana; socialitzant, en definitiva, la campanya vocacional”, motivaven José Carlos Sobejano i Jordi Lleixà, encarregats de l’Animació Vocacional a SSM i SMX.

RECURSOS COMUNS PER A REALITZAR PROPOSTES LOCALS

Amb aquesta s’ofereixen recursos per a la coordinació dels responsables dels diferents ambients i animar tots els grups de la Família Salesiana a realitzar accions enfocades a la consolidació de la cultura vocacional.
Tots els materials estan disponibles a https://salesianos.info/unsuenoparati/vocacional/, així com a les webs de les dues inspectories: http://www.salesianos.edu i http://www.salesianos.es

“Tant de bo que, com a Comunitats Educativo-Pastorals locals, aconseguim que tots els ambients de la Casa es vegin implicats en les diferents iniciatives que es recullen entre els materials que oferim i, fins i tot, en altres accions que es puguin programar a nivell local i/o inspectorial”, afegeixen els coordinadors.

La campanya compta també amb un reforç audiovisual i la difusió als perfils de les xarxes socials gràcies als vídeos motivacionals que serveixen de suport i es donaran a conèixer des dels comptes institucionals de Salesians a Twitter, Facebook, Instagram, Youtube o TikTok.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…