Celebrada la trobada de Delegats i representants de grups de la Família Salesiana a Roma

12 febrero 2024

Salesians Comunicació

l

Del 8 al 11 de febrer, amb 7 representants d'Espanya entre els assistents procedents de la Regió Mediterrània.

Del 8 al 11 de febrer va tenir lloc a Roma la trobada de delegats i representants de grups de la família salesiana per a la regió mediterrània.

Durant aquests dies van participar-hi 37 representants, formats per 18 dones i 19 homes pertanyents a 10 grups d’aquest territori de la Congregació. Per part d’Espanya hi van participar Rocío del Nido i Luis Fernando Álvarez, de la Inspectoria Maria Auxiliadora (SMX) i Eusebio Martínez Aguado, Toni Testón, Isabel Pérez, José Antonio Hernández García i Borja Pérez Galnares, de la Inspectoria Santiago el Mayor (SSM).

Entre els objectius de la trobada es trobaven compartir i reflexionar sobre la realitat de la Família Salesiana a la Regió i el
servei sinodal d’animació i acompanyament; aprofundir sobre l’aportació que la identitat carismàtica està cridada a oferir a un món canviant, a la llum de la Carta d’Identitat; promoure una relació renovada entre Família Salesiana i Pastoral Juvenil; viure una experiència de comunió i espiritualitat que enfortís la missió i la formació compartides, a més de concretar passos per al camí de la Regió a partir de la reflexió.

Alguns dels temes treballats van ser la Identitat carismàtica en un món canviant, a càrrec del Rector Major emèrit, don Pascual Chávez, a més de la Profecia de ser una Família Carismàtica a l’Església, la Profecia de ser comunió en sinodalitat, la Profecia de ser missió compartida, la Pastoral Juvenil i Família Salesiana. També hi va haver temps per a les Bones pràctiques sobre la missió conjunta o sobre la formació conjunta i els primers passos dels aspirants.

El temps compartit va permetre també la convivència dels participants amb la visita a Castel Gandolfo.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadFamilia Salesianasmxssm
«El mundo salesiano reunido a los pies de la Señora del Sueño»

«El mundo salesiano reunido a los pies de la Señora del Sueño»

Así iniciaba Tarcízio Morais, Superior de la Inspectoría Salesiana de Portugal (POR) su presentación en la inauguración del 9º Congreso Internacional de María Auxiliadora, celebrado en Fátima entre el 29 de agosto y 2 de septiembre. Cerca de 300 miembros de los diferentes grupos de Familia Salesiana de España han vivido esta experiencia de fe y fraternidad.