Celebrada la trobada de Delegats i representants de grups de la Família Salesiana a Roma

12 febrero 2024

Salesians Comunicació

l

Del 8 al 11 de febrer, amb 7 representants d'Espanya entre els assistents procedents de la Regió Mediterrània.

Del 8 al 11 de febrer va tenir lloc a Roma la trobada de delegats i representants de grups de la família salesiana per a la regió mediterrània.

Durant aquests dies van participar-hi 37 representants, formats per 18 dones i 19 homes pertanyents a 10 grups d’aquest territori de la Congregació. Per part d’Espanya hi van participar Rocío del Nido i Luis Fernando Álvarez, de la Inspectoria Maria Auxiliadora (SMX) i Eusebio Martínez Aguado, Toni Testón, Isabel Pérez, José Antonio Hernández García i Borja Pérez Galnares, de la Inspectoria Santiago el Mayor (SSM).

Entre els objectius de la trobada es trobaven compartir i reflexionar sobre la realitat de la Família Salesiana a la Regió i el
servei sinodal d’animació i acompanyament; aprofundir sobre l’aportació que la identitat carismàtica està cridada a oferir a un món canviant, a la llum de la Carta d’Identitat; promoure una relació renovada entre Família Salesiana i Pastoral Juvenil; viure una experiència de comunió i espiritualitat que enfortís la missió i la formació compartides, a més de concretar passos per al camí de la Regió a partir de la reflexió.

Alguns dels temes treballats van ser la Identitat carismàtica en un món canviant, a càrrec del Rector Major emèrit, don Pascual Chávez, a més de la Profecia de ser una Família Carismàtica a l’Església, la Profecia de ser comunió en sinodalitat, la Profecia de ser missió compartida, la Pastoral Juvenil i Família Salesiana. També hi va haver temps per a les Bones pràctiques sobre la missió conjunta o sobre la formació conjunta i els primers passos dels aspirants.

El temps compartit va permetre també la convivència dels participants amb la visita a Castel Gandolfo.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…