Salesians Cartagena celebra la primera trobada d’antics alumnes de la seva història

28 febrero 2024

Comunicació Cartagena

l

Antics alumnes salesians des del 1970 tornen a les seves aules en una jornada entranyable.

El col·legi San Juan Bosco de Cartagena es va convertir en l’epicentre de la nostàlgia i l’emoció el cap de setmana passat, quan antics alumnes de les diferents generacions (des del 1970 fins a l’actualitat) van tornar a les seves velles aules per reunir-se en la primera trobada d’antics alumnes de la Casa Salesiana de Cartagena.

L’esdeveniment, carregat de records i somriures, va reunir antics companys de classe que van compartir moments inoblidables durant el pas per l’escola. Des de la primera generació fins als graduats recents, la diversitat d’experiències i trajectòries personals es van unir en un vincle comú: l’afecte i l’aferrament cap a la seva estimada escola.

La jornada va estar plena d’activitats que van avivar els records d’aquells anys escolars: des de recorreguts pels passadissos d’aules i tallers on es van formar com a bons cristians i honrats ciutadans, com pretenia Don Bosco, fins a un emotiu acte a la sala d’actes amb diferents discursos que van arrencar molts somriures i alguna llàgrima en recordar aquells companys i professors que ja no estan amb nosaltres. L’emoció es palpava a l’aire mentre els antics alumnes intercanviaven anècdotes i compartien com l’educació rebuda a l’escola havia influït a les seves vides.

La trobada va acabar amb un agradable dinar al centre social del mateix col·legi, on van tenir l’oportunitat per reconnectar amb vells amics, reviure experiències i reflexionar sobre l’impacte que el col·legi ha tingut a les seves vides.

Per a molts aquesta trobada va ser més que una simple reunió. Les rialles, les abraçades i les llàgrimes d’emoció van segellar un dia ple de nostàlgia i gratitud cap a la Casa que els va veure créixer. Amb l’èxit rotund d’aquesta primera trobada, els organitzadors ja planegen reunions futures per continuar enfortint els llaços entre els antics alumnes i mantenir viva la flama de l’esperit col·legial per a futures  generacions.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadEscuelassmx
La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

Dentro del marco del Premio Nacional Don Bosco nació en 2022 el certamen ‘Premio Don Bosco Junior’, dirigido al alumnado más joven, que estén cursando de 4º a 6º de Educación Primaria o Educación Secundaria Obligatoria pertenecientes a colegios públicos, concertados o privados de la provincia de Zaragoza.