Salesians Cartagena celebra la primera trobada d’antics alumnes de la seva història

28 febrero 2024

Comunicació Cartagena

l

Antics alumnes salesians des del 1970 tornen a les seves aules en una jornada entranyable.

El col·legi San Juan Bosco de Cartagena es va convertir en l’epicentre de la nostàlgia i l’emoció el cap de setmana passat, quan antics alumnes de les diferents generacions (des del 1970 fins a l’actualitat) van tornar a les seves velles aules per reunir-se en la primera trobada d’antics alumnes de la Casa Salesiana de Cartagena.

L’esdeveniment, carregat de records i somriures, va reunir antics companys de classe que van compartir moments inoblidables durant el pas per l’escola. Des de la primera generació fins als graduats recents, la diversitat d’experiències i trajectòries personals es van unir en un vincle comú: l’afecte i l’aferrament cap a la seva estimada escola.

La jornada va estar plena d’activitats que van avivar els records d’aquells anys escolars: des de recorreguts pels passadissos d’aules i tallers on es van formar com a bons cristians i honrats ciutadans, com pretenia Don Bosco, fins a un emotiu acte a la sala d’actes amb diferents discursos que van arrencar molts somriures i alguna llàgrima en recordar aquells companys i professors que ja no estan amb nosaltres. L’emoció es palpava a l’aire mentre els antics alumnes intercanviaven anècdotes i compartien com l’educació rebuda a l’escola havia influït a les seves vides.

La trobada va acabar amb un agradable dinar al centre social del mateix col·legi, on van tenir l’oportunitat per reconnectar amb vells amics, reviure experiències i reflexionar sobre l’impacte que el col·legi ha tingut a les seves vides.

Per a molts aquesta trobada va ser més que una simple reunió. Les rialles, les abraçades i les llàgrimes d’emoció van segellar un dia ple de nostàlgia i gratitud cap a la Casa que els va veure créixer. Amb l’èxit rotund d’aquesta primera trobada, els organitzadors ja planegen reunions futures per continuar enfortint els llaços entre els antics alumnes i mantenir viva la flama de l’esperit col·legial per a futures  generacions.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…