Descobreix les novetats d’ Edebé pel mes de juny

18 junio 2024

Edebé

l

De la mà d'autors com Beatriz Osés, Naseem Hrab o Megan Hess.

L’editorial salesiana Edebé proposa per acabar el curs unes lectures novadores per a totes les edats. De la mà d’autors com Beatriz Osés, Naseem Hrab o Megan Hess i amb il·lustracions exquisides de la pròpia Megan Hess o Kelly Collier l’arribada de l’estiu promet ser emocionant acompanyada d’aquests textos.

OTIS I PEANUT

Hrab, Naseem. Il·lustrador/a: Collier, Kelly.

Tot és més fàcil amb un bon amic al teu costat. Quan Otis té por d’anar a tallar-se el cabell, Peanut s’ofereix voluntari a tallar-se’l abans. Quan Otis troba a faltar Pearl, Peanut també la troba a faltar. I quan la casa d’Otis no sembla una llar, Otis i Peanut troben la forma que ho sigui. Aquest conillet d’Índies de pèl llarg i aquesta rata talp nua son sempre els millors amics quan cal celebrar que un té sabates noves, quan discuteixen sobre les patates fregides o pensen en les petites i grans veritats de la vida. Amb aquests adorables personatges i el seu humor entranyable, Otis i Peanut ens mostren les dues cares de la vida: els moments més agradables i també els més difícils.

BERTA VOGLER 2: ELS VAMPIRS DE DRAWSKO

Osés, Beatriz. Il·lustrador/a: Barrenetxea, Iban.

Els ànims estan esvalotats en Drawsko, una petita localitat polonesa. Els vilatans volen profanar la tomba d’un veí que finí ja fa un dies per a cremar-li el cor. Sospiten que és un vampir, culpable de la mort d’una jove del llogaret. La van trobar estesa sobre el seu llit, sense una gota de sang en las venes i amb dues petites perforacions. Per investigar el cas i desmuntar el que considera supersticions, el comissari Stefan Kaminski sol·licita la presència d’Erik Vogler, famós pels seus poders paranormals, acompanyat de la seva àvia Berta i dels seus inseparables Albert i Cloé. INTRIGA, MISTERI I HUMOR DE LA MÀ DELS PERSONATGES MÉS EXCÈNTRICS QUE PUGUIS IMAGINAR

LA RATETA MÉS CHIC DE PARÍS

Hess, Megan. Il·lustrador/a: Hess, Megan.

Aquesta és la història de com la valenta i bona Clarís es va convertit en la rateta més chic de París. Un conte encantador rimat, sobre el valor i la solidaritat d’una rateta amb molt d’estil. Escrit i il·lustrat per Megan Hess, famosa il·lustradora de moda.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…