Els Salesians conviden un any més a celebrar l’Advent i el Nadal des d’una web de recursos

25 noviembre 2022

Salesians Comunicació

l

L'espai digital mostra un any més un calendari interactiu; en cada dia es pot trobar recursos com la reflexió sobre l'Evangeli del dia, vídeos, catequesis i manualitats per als més petits, entre altres.

Aquest diumenge 27 de novembre comença un nou any litúrgic amb l’Advent; quatre setmanes que condueixen al Nadal. Els cristians estan cridats a preparar la vinguda de Jesús. Aquest temps de preparació, esperança i alegria serveix per a detenir-se i adonar-se de la presència de Déu en la nostra vida.

Per això, els Salesians a Espanya volen facilitar la cura de l’espiritualitat durant l’Advent i el Nadal. Des de la web amb recursos diaris, des d’aquest primer diumenge d’Advent, i fins al 8 de gener, solemnitat del Baptisme del Senyor.

Els usuaris podran accedir a través d’un calendari a l’Evangeli de cada dia, una reflexió, un itinerari d’oració diària, propostes d’homilies per als diumenges i les festes… També s’han inclòs vídeos i suggeriments de pel·lícules per a l’ocasió. Alguns recursos, com les catequesis o les manualitats, estan destinats als més petits.

Altres materials d’interès

D’altra banda, en la web de la campanya pastoral ‘Obrim camins’, dirigida a totes les persones vinculades a les cases salesianes (joves, animadors, educadors, salesians, etc.), continua disponible una àmplia varietat de recursos, com a vídeos, dossiers o activitats, entre altres. Aquí també hi ha material específic per a aquest temps d’Advent.

El principal document és un itinerari cel·lebratiu, en el qual consten els accents de la campanya per a cada mes del curs. També s’ha inclòs un apartat per a les celebracions, atesa la diversitat a les cases salesianes, al costat de reflexions pastorals i cartelleria pròpia per a aquest temps litúrgic.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadsmxSocialssm
Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

La campaña del Día Internacional del Trabajo, liderada por las Plataformas Sociales Salesianas con el lema "Es lo que hay", destaca la dualidad del mercado laboral actual: por un lado, la realidad adversa de quienes enfrentan desempleo juvenil y condiciones laborales precarias, y por otro, el potencial y la determinación de personas jóvenes en busca de su futuro.