Els Salesians conviden un any més a celebrar l’Advent i el Nadal des d’una web de recursos

25 noviembre 2022

Salesians Comunicació

l

L'espai digital mostra un any més un calendari interactiu; en cada dia es pot trobar recursos com la reflexió sobre l'Evangeli del dia, vídeos, catequesis i manualitats per als més petits, entre altres.

Aquest diumenge 27 de novembre comença un nou any litúrgic amb l’Advent; quatre setmanes que condueixen al Nadal. Els cristians estan cridats a preparar la vinguda de Jesús. Aquest temps de preparació, esperança i alegria serveix per a detenir-se i adonar-se de la presència de Déu en la nostra vida.

Per això, els Salesians a Espanya volen facilitar la cura de l’espiritualitat durant l’Advent i el Nadal. Des de la web amb recursos diaris, des d’aquest primer diumenge d’Advent, i fins al 8 de gener, solemnitat del Baptisme del Senyor.

Els usuaris podran accedir a través d’un calendari a l’Evangeli de cada dia, una reflexió, un itinerari d’oració diària, propostes d’homilies per als diumenges i les festes… També s’han inclòs vídeos i suggeriments de pel·lícules per a l’ocasió. Alguns recursos, com les catequesis o les manualitats, estan destinats als més petits.

Altres materials d’interès

D’altra banda, en la web de la campanya pastoral ‘Obrim camins’, dirigida a totes les persones vinculades a les cases salesianes (joves, animadors, educadors, salesians, etc.), continua disponible una àmplia varietat de recursos, com a vídeos, dossiers o activitats, entre altres. Aquí també hi ha material específic per a aquest temps d’Advent.

El principal document és un itinerari cel·lebratiu, en el qual consten els accents de la campanya per a cada mes del curs. També s’ha inclòs un apartat per a les celebracions, atesa la diversitat a les cases salesianes, al costat de reflexions pastorals i cartelleria pròpia per a aquest temps litúrgic.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…