Portugal acull el fòrum Missioner Salesià per aprofundir en «El Primer Anunci: Com comunicar Crist avui»

30 noviembre 2022

Comunicació | ANS

l

Aquesta trobada també va servir per a la reunió dels Delegats Inspectorials d'Animació Missionera de la Regió Mediterrània a Lisboa, una trobada per reflexionar i compartir l'experiència.

L’Equip d’Animació Missionera de la Inspectoria Salesiana de Portugal va organitzar el Fòrum Missioner Salesià sobre el tema «El Primer Anunci – Com comunicar Crist avui», una cita que ha comptat amb la participació dels representants de Salesians a Espanya.

El 18 de novembre es va fer una jornada de reflexió sobre el tema, ús d’eines i recursos adequats. Van participar salesians, responsables i col·laboradors de les àrees de comunicació, pastoral i missió, de diverses presències salesianes de la Inspectoria Portugal, entre elles Cap Verd, Funchal i Mirandela, que van participar en la trobada en videoconferència.

L’esdeveniment va començar amb la presentació del missatge d’Alfred Maravilla, Conseller General per a les Missions, que va subratllar la importància d’arribar als joves mitjançant aquests mitjans: “Aquest és un desafiament molt gran. Sabem que els nostres joves sempre estan connectats. I som nosaltres els que hem d’estar allà per anunciar Crist. No tant amb paraules explícites, però sobretot de manera que permeti el primer anunci, mitjançant imatges, vídeos i altres recursos”. Posteriorment, Maravilla va exhortar els participants “que es prenguin seriosament aquest desafiament” perquè és un “camp immens, obert, amb molts joves atents a la paraula dels salesians per conèixer Jesús amb la seva ajuda”.

La trobada va ser inaugurada per José Aníbal Mendonça, Inspector de Portugal, i després, durant les diverses intervencions, es van presentar alguns exemples de projectes que creen sinergies entre l’animació missionera i la comunicació social.

Aquesta trobada també va servir per a la reunió dels Delegats Inspectorials d’Animació Missionera de la Regió Mediterrània a Lisboa, “una trobada per reflexionar i compartir l’experiència a les inspectories”.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadEscuelassmx
La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

Dentro del marco del Premio Nacional Don Bosco nació en 2022 el certamen ‘Premio Don Bosco Junior’, dirigido al alumnado más joven, que estén cursando de 4º a 6º de Educación Primaria o Educación Secundaria Obligatoria pertenecientes a colegios públicos, concertados o privados de la provincia de Zaragoza.