‘El Patio’ entre les entitats constituents del Consell Andalús de Voluntariat

27 diciembre 2022

Federació El Patio

l

La Federació andalusa de Centres Juvenils s'integra en el màxim òrgan de participació que té com a funcions la promoció, el seguiment i l'anàlisi de les activitats de voluntariat, així com l'assessorament i la informació a les administracions públiques i entitats que desenvolupin programes d'acció voluntària.

El passat 20 de desembre al Rectorat de la Universitat de Sevilla va tenir lloc la constitució del nou Consell Andalús del Voluntariat, presidit per la consellera d’Inclusió Social, Joventut, Famílies i Igualtat, Loles López, que va destacar que aquest òrgan «enfortirà el múscul de la solidaritat».

Comença el seu camí el màxim òrgan de participació que té com a funcions la promoció, el seguiment i l’anàlisi de les activitats de voluntariat, així com l’assessorament i la informació a les administracions públiques i entitats que desenvolupin programes d’acció voluntària.

Es constitueix sota el paraigua de la Llei Andalusa del Voluntariat i que permetrà conèixer millor la realitat del moviment associatiu d’Andalusia. Destaquem el paper de la nostra federació en aquest nou consell, com a entitat senyera en el protagonisme juvenil, tant és les seves accions de voluntariat, formació i educació en el lleure.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…