Una Inspectoria a la motxilla: tot a punt per a la trobada dels Consells de la Comunitat Educativa i Pastoral d’Obra Salesiana

31 mayo 2023

Salesians Comunicació

l

Reunirà les presències salesianes de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora i tindrà lloc el 7 de juny, de 18:00 a 20:00, amb el format on line a través de Youtube.

Arriba el compte enrere per a la celebració de la trobada entre els consells d’Obra/Comunitat Educativa i Pastoral (CEP) i el Consell de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora que es desenvoluparà el 7 de juny amb el tradicional format on line de les darreres edicions.

Un nou any s’aposta per la modalitat on line, després de l’edició radiofònica del curs 21-22 i del programa televisiu ‘Tu casa es la mía’ del 22-23, que van tenir valoracions positives, arriba ‘Una inspectoría a la motxilla’, un format que homenatjarà al programa clàssic de TVE de finals dels 90 i que permetrà dur a terme una única trobada a través de Youtube. Hi participaran Ángel Asurmendi, Fernando Miranda, José Luis Navarro i Jordi Lleixà, que seran els encarregats de posar en comú els diferents continguts, a més de donar pas a la feina per grups.

La finalitat d’aquesta cita destacada al calendari està centrada en el llançament de la programació del curs 2023-2024 per a tots els ambients de les presències i els diversos grups de la Família Salesiana, abans que les comunitats locals es posin amb la tasca de pensar i planificar el curs proper. Altres objectius d’aquesta trobada són avaluar el curs que està acabant, amb el tancament especial del lema Obrim Camins, i la presentació del nou Consell.

EL 7 DE JUNY VA ARRIBAR L’HORA DE TROBAR-SE AL CAMÍ.

Portes una Inspectoria a la motxilla?

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadsmxSocialssm
Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

La campaña del Día Internacional del Trabajo, liderada por las Plataformas Sociales Salesianas con el lema "Es lo que hay", destaca la dualidad del mercado laboral actual: por un lado, la realidad adversa de quienes enfrentan desempleo juvenil y condiciones laborales precarias, y por otro, el potencial y la determinación de personas jóvenes en busca de su futuro.